Avant-première van Temptation Island in Wild Gallery

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Om de start van het nieuwe seizoen van Temptation Island te vieren, werd er een avant-première georganiseerd en deze vond plaats in Wild Gallery. Hiervoor waren kandidaten van vorig jaar, bekende koppen en enkele VIJF-kijkers uitgenodigd, in totaal goed voor een 350 personen. Natuurlijk kon ook Annelien Coorevits, presentatrice van Temptation Island, niet ontbreken op dit feestje.

In Temptation Island, ofwel het programma met de “ultieme relatietest,” gaan vier koppels tien dagen lang, gescheiden van elkaar in het gezelschap van tien verleiders, doorbrengen in Thailand. Naast de dates op exclusieve plekken, is het er elke avond feest. De partners hebben geen contact bij elkaar, ze zien enkel beelden bij het kampvuur. Het doel van dit avontuur? De verleiding weerstaan!

SBS Belgium, het bedrijf achter de succesvolle televisiezenders VIER, VIJF en ZES, koos voor een avond aangekleed in een onderwater-thema. Door de projecties op de witte doeken leek het precies of je in een aquarium zat.

Tijdens de receptie kon men genieten van een heerlijke gin-tonic en versnaperingen gepresenteerd in kokosnoten en schelpen. Na het welkomstdrankje was het tijd voor de eerste aflevering van het tiende seizoen van Temptation Island. Dankzij traiteur Ma Kwizien werd er een heerlijk snoepbudget aangeboden, en konden de gasten na afloop van de aflevering hevig discussiëren over wie van de koppels de “test” zou overleven. Aan het einde van de avond kregen de genodigden een goodiebag mee naar huis met leuke gadgets.

Iedereen is het erover eens dat de avant-première een gezellige avond was en dat de genodigden opgetogen konden uitkijken naar het verloop van het seizoen. Proficiat aan SBS Belgium en VIJF voor de organisatie, Wild Gallery verwelkomt je graag snel opnieuw.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Zalen voor personeelsfeesten in Brussel – Wild Gallery

Shares

You May Also Like

Bagatelle summer bar, een unieke zomer locatie, pal aan zee

Ostend Sea P’Lace pakt voor het 2de seizoen uit met hun eigen summer bar ...

Gentopia opent de Gentse Feesten voor families met een ludieke battle

Het Zuidpark is de place to be voor families met kinderen tijdens de Gentse ...

Zomer in Kasteelhoeve Wange

Op zoek naar een zonnige plek voor jouw vergadering, seminarie of teambuilding in de ...

Teambuilding in Domein Polderwind? Yes, you can!

In het West-Vlaamse Zuienkerke, middenin de polders, tussen het historische Brugge en badstad Blankenberge ...

MR Congrès élections locales 2018 à la Wild Gallery

La Wild Gallery a eu l’honneur d’accueillir le Mouvement Réformateur (MR) pour son congrès ...