Azur en Ardenne: uitstekende MICE-faciliteiten in een rustgevende omgeving

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Azur en Ardenne is een aangenaam Seminar domein middenin de Ardennen. Gelegen in de gemeente Durbuy op de hoogten van Barvaux-sur-Ourthe, biedt het domein rustgevende panorama’s. Strategisch gelegen in een oase van groen en slechts op 500 meter van het centrum, winkels en outdoor activiteiten, is Azur en Ardenne een uitgelezen locatie om te herbronnen, maar ook om te vergaderen!

Groen vergaderen

Een uitzonderlijk groen kader en een ultramoderne infrastructuur maken van Azur en Ardenne de ideale omgeving voor het organiseren van uw seminaries, al dan niet residentieel, of al uw andere zakelijke evenementen of incentives.

Seminariecentrum

Immers, voor zakelijke evenementen beschikt het domein over een seminariecentrum met high-tech AV-materialen, alsook een polyvalente zaal voor feesten, walking dinners, exposities, enz. Het seminariegebouw bevindt zich direct naast het het hoofdgebouw en telt drie polyvalente zalen, met name de zalen ‘Saphir’ en ‘Turquoise’ op het gelijkvloers en de ruime zaal ‘Céleste’, op de eerste verdieping. Alle drie beschikken deze zalen over alle noodzakelijke voorzieningen waarbij het ganse gebouw eveneens is aangepast aan personen met beperkte mobiliteit. Bovendien hebben alle zalen een schitterende lichtinval en uitzichten.

Flexibiliteit

De zalen zijn modulair herschikbaar en beschikken tevens over high-tech apparatuur om maximaal tegemoet te komen aan de specifieke vergadernoden (uiteenzettingen, productpresentaties, opleidingen, workshops, videoconferenties, enz.). In totaal kunnen 200 personen in theaterstijl plaatsnemen. Een ruime inkomhal kan tevens dienst doen als onthaalruimte voor het aanbieden van een welkomstdrank en voor koffiepauzes. Last but not least is er naast de seminariezalen ook nog de polyvalente banket zaal ‘Lazuli’, waar ontbijten, lunches, diners, cocktails, tentoonstellingen en andere evenementen kunnen worden georganiseerd met directe toegang tot het ruime park rondom.

Een gratis ruime parking grenst aan het gebouw zodat ook parkeerstress hier onbestaande is.

Overnachten?

Opteert u voor een residentiële seminarie dan beschikt het domein Azur en Ardenne over 54 elegante kamers, voorzien van alle comfort, alsook over 14 afzonderlijke woningen voor 6 tot 8 personen.

Tailormade

Oplossingen op maat en verschillende arrangementen, inclusief catering en privatisering van het domein, kunnen worden voorgesteld teneinde het succes van uw evenement of seminarie te garanderen.

Vergaderzalen in Durbuy – Azur en Ardenne

Shares

You May Also Like

Disinfect lanceert nu ook mobiele benevelings-units voor snelle en veilige COVID-ontsmetting van grote publieksruimtes

Supermarkten, sportpaleizen, beursgebouwen, (hoge)scholen, cinemacomplexen… kunnen vanaf nu in een mum van tijd 100% ...

Footfall AI, de flexibele monitoring voor jouw evenement!

Bezoekers tellen wordt nog geregeld manueel gedaan. Dat is enorm tijdsintensief en vaak niet accuraat. ...

D-Day op het strand van Oostende: Operatie ‘Strandreservatie’ geslaagd

Slim uit uw kot Op vraag van de Dienst Toerisme van Oostende ontwikkelde StayAlert, ...

Q-Park en Balthazar Events slaan de handen in elkaar

Q-Park contacteerde Balthazar Events met de vraag hun nieuwe kentekenplaatherkenning-systeem in de kijker te ...

Holiday Suites Blankenberge volledig vernieuwd

Holiday Suites heeft telkens 3 vaste troeven: Flexibiliteit Eigen keuken NIEUW Vorig jaar opende ...