Baobab Beach Club: een Pop-Up oase aan het voetbalstadion van Westerlo

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Erik Wood had een gesprek met Kristof Van Loy, zaakvoerder van Rent A Lounge, momenteel druk bezig met de opbouw van de Baobab Beach Club, een Pop-Up oase aan het voetbalstadion van Westerlo.

“We zijn hier bezig met de opbouw van een nieuwe beach bar. Zeg maar de grootste tussen Hasselt en Antwerpen”, stelt Kristof Van Loy. “Met de Baobob Beach Club willen we bovendien een beach bar zijn die een meerwaarde biedt ten opzichte van de concurrentie. Zo leggen we een tropische tuin aan, installeren een zwembad, en staat de ganse venue in het teken van Cuba.”

De Pop-Up met een oppervlakte van 2.500 m2 herbergt tevens een restaurant. “De authentieke sfeer die we in Cuba tegenkomen, trekken we door naar het grilrestaurant, waar vlees en pizza’s in de houtgestookte oven worden bereid. De meeste beach bars zijn ofwel strak wit ofwel Bohemian style. Met de Baobab wensen we de gezelligheid te benadrukken. Vandaar de decors die het oude Cuba weerspiegelen: koloniale huizen en houten hutten”.

Ook bedrijven kunnen terecht in deze Pop-Up. “We werken tevens met VIP-boxen”, aldus de zaakvoerder. “Vooral om ondernemers bij elkaar te krijgen. We wensen bijgevolg heel hard in te zetten op netwerking. Beleven staat centraal: de tropische tuin, het zwembad, het uitnodigend Cubaanse decor met veel hout waarbij de lekkere cocktails, mocktails, smoothies en gin tonics niet mogen ontbreken.”

De Baobab Beach Bar opent officieel op 8 juni. Vanaf 19h00 is de bar open voor het grote publiek. Er zijn nog VIP-boxen vrij voor de opening night, reserveren kan via reservatie@baobabbeachclub.be. Vanaf 9 juni is het restaurant ook open en kan tevens via bovenstaand e-mail adres worden gereserveerd.

Shares

You May Also Like

Choose a unique location for your meetings

Oostende is the ideal place to host meetings. The unique setting is just a ...

@Hallehof – Seminar@home

Prachtig gerenoveerd kasteel op een schitterend domein. Uw meeting wordt gegarandeerd naar een hoger ...

Veldeman bouwt impressionant tentendorp voor WK Jumping

In september vormde het domein Zangersheide het decor voor het WK jumping voor jonge ...

Informele netwerkdrink voor eventsector Bien Venue in Interactive Hub

Sinds een aantal jaar wordt regelmatig de gratis informele drink voor de eventsector ‘Bien ...

2018 werd gevierd door DELA in Docks Dome

Het jaarlijkse personeelsfeest van DELA vond plaats bij DOCKS DOME. Voor het 80-jarige jubileum ...

Lucky Events neemt Casino Las Vegas over

Geert Watty is reeds lange tijd actief in de evenementensector. Twaalf jaar geleden nam ...