Beerwalk ontvangt de titel “Culinary tour company of the year” van travel and hospitality awards

The Brewery bvba, valt met BeerWalk opnieuw in de prijzen! Na het “Certificate of Excellence” van TripAdvisor® eerder dit jaar, werden ze zonet door de jury van Travel and Hospitality Awards® verkozen tot “Best Culinary Tour Company of the Year”.

Travel and Hospitality Awards® zoekt adhv 5 verschillende thema’s per continent, jaarlijks de beste hotels en toeristische activiteiten ter wereld. ‘Hotels en toeristische activiteiten zijn steeds op zoek naar manieren om zichzelf te onderscheiden van de rest, wij zorgen ervoor dat ze net dat extra krijgen om hen nog meer te onderscheiden’. Via een jury worden alle bedrijven en particulieren in de reisindustrie zorgvuldig beoordeeld. De jury bestaat veelal uit reisexperten, die de wereld hebben rondgereisd om enkel het beste eruit te halen. De wereldwijde prijzen eren de bedrijven en particulieren die uitmuntend hebben gepresteerd het voorbije jaar.

Met BeerWalk, dat culturele bierwandelingen in historische steden als Antwerpen, Brugge, Gent, Kortrijk, Mechelen, Leuven en Brussel (vanaf midden dec 2018) organiseert, is nu een tweede prijs in de wacht gesleept.

“We zijn enorm trots en vereerd dat we deze award bovenop het reeds gewonnen certificaat van TripAdvisor hebben mogen ontvangen als jong bedrijf”

“Een mooie erkenning voor onze gidsen die zich elke keer passioneel en voor de volle 100% inzetten om de deelnemers te laten proeven van onze rijke Belgische biercultuur via boeiende verhalen, anekdotes en nog steeds resterende artefacten. Tussendoor leren zij de mensen ook echt proeven én genieten van de diverse soorten stads- en streekbieren, vaak in samenwerking met lokale brouwerijen. Sommige (proef)brouwsels zijn zelfs in de handel niet te verkrijgen.”

“Maandelijks zijn er nu al meer dan 600 nationale en internationale BeerWalkers die we laten kennis maken met onze rijke, door UNESCO tot werelderfgoed erkende, biercultuur. Wij hopen dat deze trend zich ook in de toekomst verder in stijgende lijn doorzet. We blijven inzetten op klantvriendelijkheid, de opleiding van nieuwe gidsen én nieuwe belevingsvolle BeerWalks. Deze award is een mooie erkenning en opsteker dat we met het hele team zeer goed bezig zijn,” aldus Karen Jansen, Project Manager van BeerWalk.

Shares

You May Also Like

Event Masters: uniek in zijn soort

Event Masters is een bedrijf uniek in zijn soort. Opgericht in 1995, was Event ...

Wintereditie Strantwerpen Club Cabane: Kerstmagie aan de Scheldeoever

‘Strantwerpen Club Cabane’, is een gekende en veel bezochte zomerlocatie op Linkeroever. Onlangs opende ...

Park Hyatt Mallorca, waar Hospitality naar een hogere dimensie wordt gebracht

Mijn eerste kennismaking met het Park Hyatt Hotel op Mallorca was in maart 2018 ...

Verschuiving bij NewWorld

De aandeelhoudersstructuur van het Mechelse brand & fieldmarketingagentschap ‘NewWorld’ werd onlangs gewijzigd. Wim Voss, ...

Face recognition check-in from fielddrive and Zenus gains another accolade

From left: David Thompson as Exhibition Director for IBTM World, Danny Stevens CEO of ...

Eventonline geeft Visit Brussels duwtje in de rug op IBTM World

“Ik ben even de tel kwijt, maar Eventonline is voor de zoveelste keer aanwezig ...