Beerwalk ontvangt de titel “Culinary tour company of the year” van travel and hospitality awards

The Brewery bvba, valt met BeerWalk opnieuw in de prijzen! Na het “Certificate of Excellence” van TripAdvisor® eerder dit jaar, werden ze zonet door de jury van Travel and Hospitality Awards® verkozen tot “Best Culinary Tour Company of the Year”.

Travel and Hospitality Awards® zoekt adhv 5 verschillende thema’s per continent, jaarlijks de beste hotels en toeristische activiteiten ter wereld. ‘Hotels en toeristische activiteiten zijn steeds op zoek naar manieren om zichzelf te onderscheiden van de rest, wij zorgen ervoor dat ze net dat extra krijgen om hen nog meer te onderscheiden’. Via een jury worden alle bedrijven en particulieren in de reisindustrie zorgvuldig beoordeeld. De jury bestaat veelal uit reisexperten, die de wereld hebben rondgereisd om enkel het beste eruit te halen. De wereldwijde prijzen eren de bedrijven en particulieren die uitmuntend hebben gepresteerd het voorbije jaar.

Met BeerWalk, dat culturele bierwandelingen in historische steden als Antwerpen, Brugge, Gent, Kortrijk, Mechelen, Leuven en Brussel (vanaf midden dec 2018) organiseert, is nu een tweede prijs in de wacht gesleept.

“We zijn enorm trots en vereerd dat we deze award bovenop het reeds gewonnen certificaat van TripAdvisor hebben mogen ontvangen als jong bedrijf”

“Een mooie erkenning voor onze gidsen die zich elke keer passioneel en voor de volle 100% inzetten om de deelnemers te laten proeven van onze rijke Belgische biercultuur via boeiende verhalen, anekdotes en nog steeds resterende artefacten. Tussendoor leren zij de mensen ook echt proeven én genieten van de diverse soorten stads- en streekbieren, vaak in samenwerking met lokale brouwerijen. Sommige (proef)brouwsels zijn zelfs in de handel niet te verkrijgen.”

“Maandelijks zijn er nu al meer dan 600 nationale en internationale BeerWalkers die we laten kennis maken met onze rijke, door UNESCO tot werelderfgoed erkende, biercultuur. Wij hopen dat deze trend zich ook in de toekomst verder in stijgende lijn doorzet. We blijven inzetten op klantvriendelijkheid, de opleiding van nieuwe gidsen én nieuwe belevingsvolle BeerWalks. Deze award is een mooie erkenning en opsteker dat we met het hele team zeer goed bezig zijn,” aldus Karen Jansen, Project Manager van BeerWalk.

Shares

You May Also Like

#micellorca20 … Niet te missen!

Ik ben van nature een dromer, maar de meeste van mijn dromen laat ik ...

De ROI van uw aanwezigheid op Eventonline

In 2005 richtte ik Eventonline op. Het idee is ontstaan toen ik was tewerkgesteld ...

Domaine de Rymska: waar de tijd heeft stil gestaan

Het wordt stilaan een aangename traditie. Wanneer de zomer steevast eraan komt, zetten we ...

Claire Jeunhomme benoemd tot General Manager van NH Collection Antwerp Centre

Na het succesvol managen van NH London Kensington, zal Jeunhomme in september 2019 de ...

Hiptray – een unieke horeca innovatie!

Hip is de letterlijke vertaling van heup Tray heeft meerdere betekenissen zoals o.a. Bak ...

Zwitserland nodigt uit!

Het is ondertussen een jaarlijkse traditie in de Meetings & Incentives kalender van Brussel/België: ...