Beerwalk ontvangt de titel “Culinary tour company of the year” van travel and hospitality awards

The Brewery bvba, valt met BeerWalk opnieuw in de prijzen! Na het “Certificate of Excellence” van TripAdvisor® eerder dit jaar, werden ze zonet door de jury van Travel and Hospitality Awards® verkozen tot “Best Culinary Tour Company of the Year”.

Travel and Hospitality Awards® zoekt adhv 5 verschillende thema’s per continent, jaarlijks de beste hotels en toeristische activiteiten ter wereld. ‘Hotels en toeristische activiteiten zijn steeds op zoek naar manieren om zichzelf te onderscheiden van de rest, wij zorgen ervoor dat ze net dat extra krijgen om hen nog meer te onderscheiden’. Via een jury worden alle bedrijven en particulieren in de reisindustrie zorgvuldig beoordeeld. De jury bestaat veelal uit reisexperten, die de wereld hebben rondgereisd om enkel het beste eruit te halen. De wereldwijde prijzen eren de bedrijven en particulieren die uitmuntend hebben gepresteerd het voorbije jaar.

Met BeerWalk, dat culturele bierwandelingen in historische steden als Antwerpen, Brugge, Gent, Kortrijk, Mechelen, Leuven en Brussel (vanaf midden dec 2018) organiseert, is nu een tweede prijs in de wacht gesleept.

“We zijn enorm trots en vereerd dat we deze award bovenop het reeds gewonnen certificaat van TripAdvisor hebben mogen ontvangen als jong bedrijf”

“Een mooie erkenning voor onze gidsen die zich elke keer passioneel en voor de volle 100% inzetten om de deelnemers te laten proeven van onze rijke Belgische biercultuur via boeiende verhalen, anekdotes en nog steeds resterende artefacten. Tussendoor leren zij de mensen ook echt proeven én genieten van de diverse soorten stads- en streekbieren, vaak in samenwerking met lokale brouwerijen. Sommige (proef)brouwsels zijn zelfs in de handel niet te verkrijgen.”

“Maandelijks zijn er nu al meer dan 600 nationale en internationale BeerWalkers die we laten kennis maken met onze rijke, door UNESCO tot werelderfgoed erkende, biercultuur. Wij hopen dat deze trend zich ook in de toekomst verder in stijgende lijn doorzet. We blijven inzetten op klantvriendelijkheid, de opleiding van nieuwe gidsen én nieuwe belevingsvolle BeerWalks. Deze award is een mooie erkenning en opsteker dat we met het hele team zeer goed bezig zijn,” aldus Karen Jansen, Project Manager van BeerWalk.

Shares

You May Also Like

Hallo MICE Peeps!

Dat speciale moment is weer aangebroken! Na nog eens 365 dagen van hard werken, ...

The Oval Office wint Golden Best Event Award voor Offshore Wind Energy Experience

Live communicatiebureau The Oval Office heeft een Golden Best Event Award gewonnen met de Offshore Wind Energy ...

Día Del Taco – The Dirty Rabbit

Voor vele onbekend, is “Día Del Taco” een zeer bekende feestelijke dag bij de ...

De BEA Awards hebben de kaap van 1000 inschrijvingen gerond

Met meer dan 300 inschrijvingen voor het dagprogramma en meer dan 700 inschrijvingen voor ...

BEA-countdown: de genomineerden in de categorie B2E

In deze laatste dagen vóór de BEA Awards 2019, geven we u graag even een ...

10.000 sportievelingen lopen door Café Local tijdens Urban Trail

Zondag is het startschot gegeven van de Keytrade Bank Urban Trail Series met de ...