Beerwalk ontvangt de titel “Culinary tour company of the year” van travel and hospitality awards

The Brewery bvba, valt met BeerWalk opnieuw in de prijzen! Na het “Certificate of Excellence” van TripAdvisor® eerder dit jaar, werden ze zonet door de jury van Travel and Hospitality Awards® verkozen tot “Best Culinary Tour Company of the Year”.

Travel and Hospitality Awards® zoekt adhv 5 verschillende thema’s per continent, jaarlijks de beste hotels en toeristische activiteiten ter wereld. ‘Hotels en toeristische activiteiten zijn steeds op zoek naar manieren om zichzelf te onderscheiden van de rest, wij zorgen ervoor dat ze net dat extra krijgen om hen nog meer te onderscheiden’. Via een jury worden alle bedrijven en particulieren in de reisindustrie zorgvuldig beoordeeld. De jury bestaat veelal uit reisexperten, die de wereld hebben rondgereisd om enkel het beste eruit te halen. De wereldwijde prijzen eren de bedrijven en particulieren die uitmuntend hebben gepresteerd het voorbije jaar.

Met BeerWalk, dat culturele bierwandelingen in historische steden als Antwerpen, Brugge, Gent, Kortrijk, Mechelen, Leuven en Brussel (vanaf midden dec 2018) organiseert, is nu een tweede prijs in de wacht gesleept.

“We zijn enorm trots en vereerd dat we deze award bovenop het reeds gewonnen certificaat van TripAdvisor hebben mogen ontvangen als jong bedrijf”

“Een mooie erkenning voor onze gidsen die zich elke keer passioneel en voor de volle 100% inzetten om de deelnemers te laten proeven van onze rijke Belgische biercultuur via boeiende verhalen, anekdotes en nog steeds resterende artefacten. Tussendoor leren zij de mensen ook echt proeven én genieten van de diverse soorten stads- en streekbieren, vaak in samenwerking met lokale brouwerijen. Sommige (proef)brouwsels zijn zelfs in de handel niet te verkrijgen.”

“Maandelijks zijn er nu al meer dan 600 nationale en internationale BeerWalkers die we laten kennis maken met onze rijke, door UNESCO tot werelderfgoed erkende, biercultuur. Wij hopen dat deze trend zich ook in de toekomst verder in stijgende lijn doorzet. We blijven inzetten op klantvriendelijkheid, de opleiding van nieuwe gidsen én nieuwe belevingsvolle BeerWalks. Deze award is een mooie erkenning en opsteker dat we met het hele team zeer goed bezig zijn,” aldus Karen Jansen, Project Manager van BeerWalk.

Shares

You May Also Like

Soirée découverte with a touch of ‘Orient Express’

Onlangs organiseerde AccorHotels het event Soirée découverte with a touch of ‘Orient Express’ voor ...

Nieuwe GM voor Ramada Plaza Antwerp

Sinds oktober heeft Ramada Plaza Antwerp een nieuwe General Manager, m.n. Maurits van Zwol. ...

New Balls Please toont dat AZ Klina klaar is voor de toekomst in het Kasteel van Brasschaat

Deze jaarlijkse Huisartsenreceptie van AZ Klina waar de nieuwe specialisten aan de verzamelde huisartsen ...

BEA Awards 2019: De 20 finaleprojecten worden aan het publiek voorgesteld

De Jury van de BEA Awards 2019 heeft de 20 beste eventcommunicatieprojecten van het ...

Limburgs bedrijf Festarent breng jouw feestje nog dichter!

Total-E is een jong en dynamisch bedrijf dat diensten en materialen levert voor haar ...

Eventnews en Eventonline ondersteunen de BEA Awards

Eventonline en Eventnews hebben besloten deel te nemen aan het ‘Share the Spotlight’-concept van de BEA Awards2019. Concreet hebben ...