Belgisch bedrijf Disinfect Group verovert de wereld in strijd tegen Covid-19 samen met partner beMatrix

Disinfect Group, opgericht in België door CityCubes als reactie op de Covid-19 pandemie, is leverancier van veilige en kwalitatieve toegangsoplossingen voor expohallen en beurslocaties, musea, stadions en sporthallen, muziektempels en concertgebouwen, luchthavens en pretparken, gaat samenwerken met beMatrix, ’s werelds toonaangevende fabrikant van modulaire standenbouwsystemen. Concreet wordt beMatrix de officiële leverancier van de frames voor de opbouw van de desinfectietunnels van Disinfect Group.

Disinfect Group is gespecialiseerd in veiligheidsoplossingen op maat, waaronder desinfectietunnels aan de ingang van drukbezochte locaties wereldwijd. Wanneer bezoekers, fans, klanten, gasten of personeelsleden door deze tunnels stappen, wordt een eigen ontsmettingsmiddel in minuscule druppeltjes verneveld. Op die manier heeft iedereen die op de drukbezochte locatie aanwezig is, vooraf een hygiënische en desinfecterende behandeling ondergaan. Dieter Veulemans, oprichter van Disinfect Group & CityCubes: “Onze units verhogen niet alleen de veiligheid op een locatie, ze geven alle aanwezigen ook een geruster gevoel. Op die manier groeit het vertrouwen van bezoekers om opnieuw naar dergelijke drukke plaatsen te durven komen.” We hebben verschillende units geplaatst in België voor Carrefour, maar we zijn ook actief in Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, Singapore en Sydney.

De kaders van beMatrix laten Disinfect Group toe om toegangsoplossingen op maat te bouwen die aangepast zijn aan de capaciteit van elk gebouw. Frederic Libbrecht, Sales Director bij beMatrix: We zijn trots dat we als partner van Disinfect Group kunnen bijdragen aan de heropstart van de activiteiten op deze grote locaties. Onze kadersystemen zijn zeer gebruiksvriendelijk en kunnen zonder gereedschap in elkaar worden gezet. Ze bieden Disinfect Group de mogelijkheid om bezoekers van kop tot teen te desinfecteren, hun temperatuur te meten of ze te tellen. Op onze LEDskin-schermen kunnen bovendien ook informatieve videoboodschappen of promofilmpjes afgespeeld worden.”

Tom Eatenton, CEO van Disinfect Group: “Dit partnership is zeer belangrijk om onze productie- en leveringscapaciteit te vergroten en ons als een wereldwijde aanbieder van toegangsoplossingen te positioneren. beMatrix is de wereldwijde leider op het vlak van modulaire (standenbouw)systemen en dankzij hun ondersteuning zullen we enerzijds onze geografische dekking snel kunnen uitbreiden en anderzijds toonaangevende oplossingen bieden aan onze klanten.”

Nu de wereld stilaan herademt na de Covid-19-pandemie, blijkt uit recent onderzoek dat veel mensen nog terughoudend zijn om naar grote evenementen of drukbezochte locaties af te zakken. De gezamenlijke oplossing van Disinfect Group en beMatrix kan die angst helpen wegnemen. “Onze desinfectietunnels, met 1 tot 16 doorgangen, kunnen we perfect aanpassen aan de verwachte bezoekersaantallen van beurzen, festivals, sportwedstrijden, … We installeren ze zowel buiten als binnen”, aldus Eatenton. “We zijn ervan overtuigd dat deze tunnels de toekomst zijn in het post-coronatijdperk.”

Shares

You May Also Like

Lancering van een high-tech eventlocatie met virtuele studio ‘De Filatuur'

Locatie De Filatuur is een authentieke eventlocatie in de voormalige textielfabriek FFR, Filature et ...

JADA events opent een varend Pop Up Sterrenrestaurant

Jan en Danny van JADA events zagen de afgelopen maanden zo goed als alle ...

Live, hybride of online? Jouw event bij Technopolis gaat àltijd door!

Plan jij binnenkort een event? Stuur die uitnodigingen maar uit, want Technopolis garandeert dat ...

Exclusief interview met Zuhal Demir Vlaams Minister van Toerisme

In het kader van de persvoorstelling van CERM, het COVID Event Risk Model, had ...

Veilige heropstart van eventsector mogelijk dankzij COVID Event Risk Model

Unieke samenwerking tussen eventsector, overheid en academische wereld Het COVID Event Risk Model (CERM) ...

Breaking news! Train World creëert een nieuwe digitale tool

Train World beseft dat alles in onze veeleisende wereld steeds sneller gaat en dat ...