Belgisch-Nederlands team van The Oval Office leidt finale Super Smash Bros. Ultimate European Smash Ball Team Cup 2019 in goede banen

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Op 4 en 5 mei nodigde Nintendo of Europe de elf beste Super Smash Bros. Ultimate-teams uit om tegen elkaar te strijden voor de titel van European Smash Ball Team Cup 2019 Champion. Met vereende krachten hielpen de Belgische en Nederlandse brand activators van The Oval Office Nintendo Of Europe met de organisatie van de spectaculaire live experience in de Amsterdamse Beurs van Berlage.  

Duitsland boven na spannende finale

De afgelopen maanden organiseerde Nintendo of Europe nationale kwalificatiewedstrijden in verschillende Europese landen. Het was uiteindelijk Team Ehre dat tijdens een zinderende finale de bovenhand nam en zich tot Europees kampioen kroonde. Als kers op de taart mogen de Duitsers binnenkort de eer van Europa verdedigen op het wereldkampioenschap in Los Angeles.

De ultieme game-ervaring

Speciaal voor de gelegenheid toverde het Belgisch-Nederlands team van The Oval Office de Beurs van Berlage om tot een spectaculaire arena. Het team verzorgde de algemene organisatie, de locatie, de catering, de registraties en alle on-site branding.

Gedurende het hele weekend verwelkomde Nintendo 700 gamers. Bij hun aankomst werden ze getrakteerd op een goodiebag met een pet, t-shirt en cheering sticks en konden ze een foto nemen in de photobooth. Zo gingen alle aanwezigen naar huis met een leuke herinnering aan hun live Nintendo-ervaring.

Livestream met verslaggeving

Gezien de internationale interesse werkte Nintendo of Europe samen met een gespecialiseerde partner om het toernooi te livestreamen in verschillende talen, zowel op Twitch als op YouTube. Internationale casters voorzagen de wedstrijden van levendige commentaar, waardoor de spanning ook in de huiskamers van de 150.000 kijkers van over de hele wereld te voelen was.

Langdurige samenwerking

De organisatie van de European Smash Ball Team Cup 2019 finale is een nieuw hoofdstuk in de samenwerking tussen Nintendo en The Oval Office in Nederland en België. De Japanse computerspelontwikkelaar en het live communicatiebureau zijn al meer dan 10 jaar partners.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Evenement organisator – The Oval Office

Shares

You May Also Like

Amid Place De Brouckère's major transformation, Hotel Metropole defies the passage of time

Overlooking a completely renovated square, Hotel Metropole remains the sole 19th century hotel still operating ...

Zoek je een verrassende locatie voor een company familiedag?

Verborgen parel industrieel erfgoed De voormalige steenkoolmijnsite van Heusden-Zolder heeft alles in petto om ...

Sint-Romboutstoren decor voor uniek event

DJ brengt jongeren naar erfgoed  Op woensdag 15 mei vindt er op de Sint-Romboutstoren in ...

Uniglobe Robins Travel trending day trips

Invite your clients, colleagues or other guests on a nearby day trip with exceptional ...