Belgocatering wint de BEA catering award

Op maandag 30 maart was Kinepolis Antwerpen opnieuw klaar voor het vakevent All About food & events. Op de voet gevolgd door de BEA catering awards. Dat is de prijs voor de beste event cateraar. Aanwezig: 800 professionals uit de evenementensector. En natuurlijk ook Eventonline.

Twaalf cateraars toveren een driegangenmenu op tafel met het karige budget van 12,5 euro (excl btw/drank/basisproducten). Dat is pas innovatief zijn! Het thema: Ice & steam. Een publieksjury, waaronder onze eigen Erik Wood, kreeg een badge met daarop een nummer. Hij werd op die manier toegewezen aan een bepaalde tafel – en dus de gerechten – van de verschillende cateraars. Bloedmooie stands, overigens: mooi verzorgd door Expo Rent, die ook het meubilair leverde voor #eventonline10.

Daarnaast had je de vakjury van drie sterrenchefs: hun oordeel leverde 50% van de punten, hun maitre D’s waren goed voor 25% (en wij zodus de resterende 25%). De chefs reikten op het einde ook de felbegeerde Bea Catering Award uit. De winnaar? Belgocatering! U kent hen wel: eveneens de cateraar voor Tien jaar Eventonline. Op de tweede en respectievelijk de derde plaats: Dinner Events en Kasteel van Zwijnaarde.

Wat Eventonline vooral opmerkelijk vond: de absolute gedrevenheid van de chefs. En de noodzaak van zo’n fantastisch evenement als BEA catering awards. Onze mening? Dit soort evenementen moeten we kost wat kost blijven ondersteunen. Want het blijft een uitgelezen kans om de toptalenten in onze sector te etaleren.

http://www.bea-awards.be/nl/

Shares

You May Also Like

#micellorca20 … Niet te missen!

Ik ben van nature een dromer, maar de meeste van mijn dromen laat ik ...

Euroports organiseerde hun personeelsfeest bij DOCK 3

Naar jaarlijkse traditie organiseerde Euroports hun personeelsfeest op in DOCK 3. En wie Euroports ...

Opening ION hoofdkwartier

In samenwerking met Dazzle Events zorgde SLV Rent voor het audiovisuele aspect van deze opening. De ...

De ROI van uw aanwezigheid op Eventonline

In 2005 richtte ik Eventonline op. Het idee is ontstaan toen ik was tewerkgesteld ...

Domaine de Rymska: waar de tijd heeft stil gestaan

Het wordt stilaan een aangename traditie. Wanneer de zomer steevast eraan komt, zetten we ...

A unique venue near Luxembourg

A perfect venue for all types of events ! More than 1200m2 on one ...