Bert Knuts verkozen tot nieuwe Voorzitter van het ACC Expert Center Event Marketing

Post Image

De leden van het Expert Center Event Marketing hebben tijdens hun kwartaalmeeting Bert Knuts verkozen tot hun nieuwe Voorzitter voor een periode van drie jaar.

Bert Knuts, CEO van Event Masters, neemt de fakkel over van Pascal Cauwelier van Fast Forward die sedert 2017 aan het roer stond van het Expert Center, dat 32 Event Marketing bureaus telt.

Pascal Cauwelier: “Sedert onze toetreding tot ACC is het aantal aangesloten eventbureaus bijna verdubbeld van 18 naar 32 en tegelijkertijd is het professionaliteit en de collegialiteit enorm toegenomen. Een goede illustratie daarvan is het recente succes van de Belgische eventbureaus die op het BEAWORLD Festival met de meeste en meest prestigieuze Awards naar huis gingen.”

Johan Vandepoel: “Bert ligt, als organisator van de vorige BEA Awards (de lokale editie van BEA WORLD) met als thema “Share the spotlight” mee aan de basis van de nieuwe dynamiek  en samenhorigheid onder de eventbureaus; hij is dan ook onze geknipte nieuwe Voorzitter.

Bert Knuts: “We moeten trots zijn op de expertise en kwaliteit van onze sector. Samen versterken we immers elkaar. Hierbij pleit ik graag voor méér verbinding en minder grimmigheid. Het gaat hier om het durven delen van kennis onder elkaar, met respect samenwerken met onze toeleveranciers, het correct onderhandelen met klanten en een sterk en positief engagement aangaan in de maatschappij. Gezonde concurrentie is goed en zorgt zelfs voor betere evenementen, maar die ‘concurrentie’ moet dan ook wel gereguleerd worden. En daar zijn we bij ACC sterk mee bezig.”

Tot slot wil Bert nog meegeven dat events vandaag, meer dan ooit én terecht, een volwaardige rol opeisen binnen de marketingmix. We zijn al lang niet meer het ‘kleine broertje’ van de communicatiebureaus! Iedereen heeft het over belevingsmarketing en het creëren van ‘brand experiences’. De leden van ons expert center doen al jaren niet anders en zijn -uiteraard- hiervan overtuigd. Het wordt hoog tijd dat we uit de schaduw treden… en mee in de spotlight gaan staan!

Voor meer informatie:

  • Johan Vandepoel – CEO ACC: 0486/25.92.59.
  • Bert Knuts – Voorzitter EC EM: 0495/28.65.81.
Shares

You May Also Like

Den Hof is een binnenlands zakenhotel & trouwlocatie maar blijft niet bij de pakken zitten!

Gezien het zakenleven zo goed als stilligt, de conferenties en evenementen allemaal worden uitgesteld, ...

The-XPrnZ-Walk

Een COVID19-proof event beleving: bestaat ze?

GELUKKIG NIEUWJAAR! “Gelukkig Nieuwjaar, beste wensen voor 2020, een goede gezondheid en…”.  Het lijkt ...

Technopolis is blikvanger op 2e editie Smile Safari

Smile Safari, het “super instagrammable” en sinds dit jaar ook “tiktok-friendly” pop-upmuseum is terug! ...

Extended Reality bij AED Studios

Vanaf september biedt AED Studios in Lint de mogelijkheid aan tv-, film- en eventproducers ...

OPEN BRIEF namens de eventsector

“Ik kan die mensen hun frustratie zeer goed begrijpen, die mensen zijn zéér professioneel, ...