Best Western® Hotels & Resorts neemt de upper upscale en luxury hotel collection WorldHotels™ over

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Best Western beschikt nu over een portfolio van hotelmerken in ieder segment

Best Western® Hotels & Resorts kondigt vandaag de overname aan van het gerenommeerde wereldwijde hotelmerk WorldHotels ™, dat een verzameling van ongeveer 300 unieke en speciale hotels en resorts vertegenwoordigt op vooraanstaande bestemmingen over de hele wereld.

“Er is een geweldige synergie tussen Best Western en WorldHotels. Door de krachten te bundelen in deze nieuwe samenwerking, zullen we concurrentievoordelen creëren voor beide bedrijven, “aldus David Kong, President en CEO van Best Western Hotels & Resorts. “Ik heb het grootste respect voor WorldHotels en geloof in het enorme potentieel.”

De overname van WorldHotels werd vorige week afgerond. Het WorldHotels merk zal een cruciale rol spelen bij het versterken van het portfolio van Best Western door het upper upscale en luxury segment in het hotelportfolio op te nemen.

WorldHotels behoudt zijn kenmerkende persoonlijkheid en individualiteit terwijl het profiteert van het robuuste en schaalbare e-commerceplatform van Best Western, sterke partnerships, bekroond loyaliteitsprogramma, effectieve sales- en marketingondersteuning, een wereldwijd distributienetwerk en krachtige revenue engines.

“Best Western is één van de grootste, meest gerespecteerde en vertrouwde hotelmerken”, zegt Geoff Andrew, CEO van WorldHotels. “Terwijl we onze krachten bundelen, vormt de gecombineerde kracht van onze merken het toneel voor een mooie toekomst voor zowel Best Western als WorldHotels. Door het gevestigde senior leadership team en de regionale aanwezigheid in elke markt, brengt Best Western een nieuw niveau van expertise met zich mee, wat ongetwijfeld zal bijdragen aan de groei van het merk WorldHotels in belangrijke markten. ”

Best Western heeft de afgelopen jaren een enorme transformatie doorgemaakt. Alleen al in het laatste jaar werd Best Western door Fast Company uitgeroepen tot een van ‘s werelds meest innovatieve bedrijven, breidde het portfolio uit tot 13 dynamische merken die nieuwe gasten in nieuwe segmenten bereikten en won het bedrijf een recordaantal industriële onderscheidingen. De acquisitie is een bewijs van het streven van Best Western naar groei, modernisering en voortdurende vooruitgang, waardoor de positie van het bedrijf als een vertrouwde leider in de wereldwijde hotelindustrie wordt versterkt.

“In de komende maanden zullen we ons richten op het tonen van de potentie van WorldHotels door de inkomsten richting de hotels te verbeteren en tegelijkertijd de onafhankelijke identiteit te waarborgen. We zijn ervan overtuigd dat de WorldHotels van ons platform en onze revenue engines zullen profiteren en dat meer onafhankelijke, kwalitatieve hotels zich aangetrokken zullen voelen om zich bij het merk WorldHotels aan te sluiten. We zijn zeer verheugd dat Geoff Andrew zal aanblijven als CEO van WorldHotels, “concludeert Kong.

Shares

You May Also Like

The Square – Het licht tegemoet

Op zoek naar een originele plek met creatieve activiteiten die je samen met collega’s ...

Al eens aan Technopolis gedacht voor uw business event?

Technopolis, da’s het welgekende Vlaamse doe-centrum voor wetenschap en technologie, manifesteert zich steeds vaker ...

Sales conventie Perrigo Oude Vismijn Gent

De trouwe partner van SLV Rent; Fast Forward Events vroeg hen om de jaarlijkse ...

Event Mosaic lanceert nieuwe website voor de Instagramgeneratie

Hoewel de vorige versie van www.eventmosaic.be zeker nog voldeed aan de huidige digitale eisen ...

Avant-première van Temptation Island in Wild Gallery

Om de start van het nieuwe seizoen van Temptation Island te vieren, werd er ...

Iberostar Llaut Palma: fijn vertoeven op Mallorca

S’Arenal was tot enkele jaren geleden enkel en alleen de uitvalsbasis voor feestende jongeren, ...