Bezoek het Bierkasteel tijdens de open days op 3 & 4 Februari

Op zoek naar een niet alledaagse setting voor uw bedrijfsevent of trouwfeest ? Het Bierkasteel is ‘the-place-to-be’. Totaal nieuw, in een concept waar authenticiteit en ultramodern elkaar ontmoeten.

Met ‘Het Bierkasteel’ schrijven we bij brouwerij Vanhonsebrouck geschiedenis. ‘Het Bierkasteel’ is de naam van ons nieuw en imposant brouwerijcomplex. Op zich reeds een unicum want de laatste honderd jaar werd in ons land geen enkele nieuwe brouwerij van deze omvang gebouwd, van scratch en op een nieuwe site. Wij produceren een kleine 30 speciaalbieren en voeren uit naar meer dan 60 landen !

Unieke totaalbeleving
‘Het Bierkasteel’ is een multifunctionele event-, ontspannings- en belevingsruimte waar u letterlijk en figuurlijk kan proeven van het brouwersambacht, overgoten met een hightech sausje. Genieten, degusteren, feesten, ontdekken, vergaderen… dit alles krijgt er een nieuwe dimensie die u niet voor mogelijk hield. ‘Het Bierkasteel’ staat open zowel voor bedrijven als particulieren.

Het Bierkasteel heeft een uitgelezen service en ruime parking (250 gratis plaatsen) en gemakkelijk toegankelijk. Op 5 minuten van de E403, afrit Roeselare. Op zoek naar een originele locatie voor een onvergetelijk bedrijfsevent of trouwfeest ? Als eventlocatie zorgt ‘Het Bierkasteel’ voor een unieke touch.

De Balzaal heeft een capaciteit (naargelang de setting) tot 350 personen. De ruime buitenpatio, een hedendaagse interpretatie van de klassieke kasteeltuin, leent zich perfect voor een receptie of walking diner. Wij doen trouwens alles ‘in house’, de klant hoeft zich dus nergens zorgen over te maken. We hebben onze eigen chefs die exclusieve recepturen ontwikkelen.

Ons personeel zorgt voor een perfecte ontvangst en bediening in een sfeervolle, warme sfeer. Het Bierkasteel opende in augustus 2016 haar deuren en ontving sinds opening meer dan 60.000 bezoekers. ‘Het Bierkasteel’ presenteert zich als het kasteel van de 21ste eeuw en beschikt over alle nieuwe multimediatechnieken !

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Locatie voor seminaries in Izegem – Het Bierkasteel

Shares

You May Also Like

Nieuwe webspot voor MaisonRouge

Na de rebranding van eind september, is er nu ook een volledig vernieuwde website. ...

Event Masters: uniek in zijn soort

Event Masters is een bedrijf uniek in zijn soort. Opgericht in 1995, was Event ...

Ontdek Flinckheuvel, een landelijke parel voor winterse seminaries en feesten vlak bij Antwerpen

De meesterhoeve van het Kasteel van ’s Gravenwezel werd volledig ingericht door het team ...

Wintereditie Strantwerpen Club Cabane: Kerstmagie aan de Scheldeoever

‘Strantwerpen Club Cabane’, is een gekende en veel bezochte zomerlocatie op Linkeroever. Onlangs opende ...

Wat kan jij doen om jouw nieuwjaarsreceptie naar een hoger niveau te tillen? – Seminar@home

Bedrijfsevenementen kunnen op verschillende manieren georganiseerd worden. De succesfactor is duidelijk: een unieke locatie ...