Bierkasteel ontvangt cast F.C. De Kampioenen en 750 enthousiaste fans in de Balzaal

Post Image
Post Image

Als het modernste kasteel van de 21ste eeuw is het Bierkasteel meer dan alleen een paradijs voor bierliefhebbers. Met de Balzaal beschikt het over een unieke evenementenlocatie die zich leent voor elke type gelegenheid. Zo ook voor een stormloop van 750 fans die kennis willen maken met De Kampioenen.

Op zaterdag 21 december opende het Bierkasteel de deuren voor het bezoek van de volledige cast.
De acteurs kwamen langs naar aanleiding van de samenwerking met Filou, het Belgisch Strekenbier van Kasteel Brouwerij Vanhonsebrouck.

Om alles in goede banen te leiden, werd er beslist om het evenement door te laten gaan in de Balzaal. Deze ruimte biedt plaats aan 250 personen en is voorzien van de modernste multimediatechnieken. Dat de Balzaal multi-inzetbaar is, bewees het succes van het fotomoment met De Kampioenen. Aan de hand van een nummersysteem wisten fans wanneer het hun beurt was. Zo konden alle 750 fans in amper twee uur tijd op de foto met hun helden.

Naast de Balzaal beschikt het Bierkasteel over een boardroom die ideaal is voor vergaderingen, productvoorstellingen en kleinschalige recepties. Ook de foederzaal en de buitenpatio kunnen ingezet worden om een business event naar een hoger niveau te tillen. De inhouse catering en de speciaalbieren van Kasteel Brouwerij Vanhonsebrouck maken het plaatje compleet. Daarnaast is het mogelijk om een event te combineren met een bezoek aan de brouwerij, een drankje in Michelle’s Pub of een lunch/diner in Restaurant ‘Het Bierkasteel’.

Het Bierkasteel is gelegen in Izegem op slechts vijf minuten rijden van de afrit van de E403 en beschikt over een ruime gratis parking. De vlotte bereikbaarheid, de ligging in het hartje van West-Vlaanderen en de veelzijdigheid van de ruimtes maken van het Bierkasteel de geknipte locatie voor allerlei bedrijfsevents op maat.

Meer info: https://www.vanhonsebrouck.be/bezoek/bierkasteel/

Locatie voor seminaries in Izegem – Het Bierkasteel

Shares

You May Also Like

Van Der Valk Hotel Nivelles-Sud: toprenovatie

Van Der Valk Hotel Nivelles-Sud was de eerste Van Der Valk vestiging in Wallonië ...

Neptunus bouwt optimaal geïsoleerde VIP-hospitality faciliteit voor Spengler Cup

In het koude Davos (Zwitserland) vindt ieder jaar de Spengler Cup plaats, het oudste ...

Geluidsarme, diervriendelijke (vuur) vuurwerkshow

7theaven ‘knalt’ 2020 in met geluidsarm en diervriendelijk slotspektakel in Heist op den berg ...

Repas Catering ontvangt klanten in nieuwe tasteroom

Repas Catering heeft de voorbije drie jaren een enorme groei gekend, wat ook heeft ...