Bierolade geeft een Belgische culinaire toets aan de fototentoonstelling van bekende fotografe in Düsseldorf

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Nog tot 16 februari kan je terecht in het NRW Forum te Düsseldorf voor een fototentoonstelling van Bieke Depoortere. Bieke Depoortere is een begrip in de internationale fotografiewereld door haar aangrijpende foto’s van gewone mensen over de hele wereld. Als jongste fotografe ooit is ze lid geworden van het gerenommeerde agentschap Magnum Photo.

Biersommelier Werner Callebaut, eigenaar van Bierolade, mocht het openingsfeest van de fototentoonstelling een kleurrijke, smaakvolle toets geven met de degustatie van enkele verrassende Belgische bieren.  Dit gebeurde  in samenwerking met de afvaardiging van de Vlaamse Regering in Duitsland.

Op het menu stonden de bieren Felix en Nova van Brouwerij Viridis Vallis uit Hoeilaart en de bieren Lily en Lola van brouwerij La Grande d’Ame uit Herent.  Een mooi, divers gamma van onbekende Belgische bieren die heel erg in de smaak vielen bij de genodigden in het prachtige NRW Forum te Düsseldorf.

Het was een unieke gelegenheid om België in de internationale schijnwerpers te zetten met prachtige foto’s en verrassende bieren.

Teambuilding en Workshops met bier en chocolade – Bierolade

Shares

You May Also Like

Ecco La Luna lanceert een nieuw learning & development programma voor teams

Met ‘Naturing Teams’ lanceert Ecco La Luna een nieuw learning & development programma voor teams. Dit helpt bedrijven ...

Uniglobe Robins Travel gaat voor duurzaam reizen

2020 deed mensen meer dan ooit nadenken over het leven, gezondheid, de wereld en ...

Samenvatting hoorzitting commissie voor Economie, werk, sociale economie, wetenschap & innovatie van 14/01/2021

Link: https://www.vlaamsparlement.be/commissies/commissievergaderingen/1460858 Dit is het verhaal van bedrijven die heel graag willen werken. Het ...

Nieuwe rubriek ‘Corona-proof Events’

Hier lees je alles over hybride en virtuele events.
Kortom, het digitale aanbod in onze sector.