BLUE MOON opent nieuwe online event studio’s voor bedrijven

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Never waste a good crisis. Het is een leuze die het audiovisuele bedrijf “BLUE MOON” de laatste maanden wel érg letterlijk opvat. BLUE MOON speelt in op de noden van vandaag en morgen en opent gloednieuwe online event studio’s in Zaventem, Neder-Over-Heembeek en Waterloo. De teller van het aantal studio’s komt zo op 15 te staan. Nu fysieke evenementen al een jaar niet meer kunnen doorgaan, worden online evenementen steeds waardevoller. Meer nog: deze digitale evenementen zijn uitgegroeid tot een onmisbare schakel in de bedrijfscommunicatie.

BLUE MOON studio’s over heel België

Een BLUE MOON studio op wandelafstand van elke klant. Of toch bijna. De audiovisuele speler wil voor iedereen bereikbaar zijn en drijft daarom het aantal studio’s op.

In Zaventem slaat BLUE MOON de handen in elkaar met evenementenlocatie Quartier Papier. De vroegere papierfabriek heeft een moderne, zonnige loftuitstraling. In deze studio’s kunnen klanten zowel een formeel debat, een staande presentatie als een gezellig gesprek in de zetel houden.

In Neder-Over-Heembeek werkt BLUE MOON verder aan de samenwerking met het industriële SILO Brussels. Klanten konden hier al terecht in drie studio’s op de eerste verdieping. Een unieke, verdoken ruimte in het gebouw bleek echter nog meer opportuniteiten te bieden. BLUE MOON bouwde deze gezellige hal om tot drie verschillende televisiesettings. Door de combinatie van hout, leder en gedempte kleuren weerspiegelt de decoratie de eigenheid van de locatie.

Ook wie ten zuiden van Brussel woont of werkt, hoeft niet ver meer te rijden tot een studio van BLUE MOON. In Waterloo opent de locatie “Knokke Out” de deuren voor online evenementen. Alles staat hier in het teken van interactie met het publiek. Koken met een chef, luisteren naar een live band of deelnemen aan een online quiz? De kruisbestuiving tussen BLUE MOON, Knokke Out en evenementenpartner People First zorgt ervoor dat de meest creatieve ideeën worden uitgewerkt.

In de thuisregio Antwerpen blijft BLUE MOON ook werken aan een constante opfrissing van de bestaande studio’s. Klanten kunnen nog steeds terecht in de vijf verfijnde studio’s in de ruime hal van het congrescentrum Ter Elst (Edegem).

De drie studiosettings in Flanders Expo in Gent blijven eveneens uitgerust voor allerlei online streams.

Verhuur audio- en visueel materiaal – Blue Moon

Shares

You May Also Like

Hybride event van PFL, Sylvester en Easyfairs geeft inzichten over toekomst evenementensector

Op dinsdag 1 juni organiseerden PFL, Sylvester en Easyfairs CRAFTING YOUR FUTURE EVENT – ...

AED Studios start pop-up outdoor pretpark

Vanaf zaterdag 12 juni om 10u start AED Kadee: een nieuw outdoor entertainment concept ...

Tech.Lounge is een ultramoderne en goed uitgeruste co-working space in Antwerpen

Een aangename werkomgeving met open werkplekken die per dag kunnen worden gehuurd. Vergaderruimtes, maar ...

Welcome to AV-Kloud.io !

Is our AV-industry back on track? With 39 participating countries, 500 journalists and a ...

Webble-Up organiseert verrassende, virtuele events

DB Video en MOTCHA slaan de handen in elkaar en lanceren Webble-Up, een geavanceerd ...

The Oval Office breidt uit naar Frankrijk

Na België (2012) en Nederland (2017), zet The Oval Office nu ook haar eerste ...

Nieuwe rubriek ‘Corona-proof Events’

Hier lees je alles over hybride en virtuele events.
Kortom, het digitale aanbod in onze sector.