BLUE MOON zoekt nieuw talent

2018 was een ‘grand cru’ jaar voor Blue Moon met verschillende uitdagende projecten en talrijke nieuwe klanten. Zo verzorgde Blue Moon de audiovisuele ondersteuning voor verschillende events zoals Adecco Kick Off en Forum For the Future in Brussels Expo, G-Stic in Tour & Taxis, Supply Chain Innovations in de AED Studios en het VOKA Tuinfeest in de Zoo van Antwerpen. Kers op de taart was het EPP congres in Helsinki met een 90 meter brede en 6 meter hoge gebogen videoscherm in de plenaire zaal en de leiding over de volledige audiovisuele productie met een internationale crew van 45 personen.

Dankzij al deze en tientallen andere projecten kon Blue Moon een jaaromzet van 3,3 miljoen euro voorleggen en is het uitgegroeid tot een ploeg van 25 enthousiaste medewerkers.

Om deze sterke groei ook in 2019 te kunnen bestendigen, zoekt Blue Moon nieuw talent. AV techniekers (voor events en voor vaste installaties), project managers en magazijnmedewerkers mogen zich dus altijd aanmelden.

Het hart van Blue Moon zijn natuurlijk onze AV techniekers die dankzij doorgedreven opleidingen en interne trainingen zowel voor, tijdens en na het event de juiste audiovisuele ondersteuning kunnen bieden.
Onze project managers vormen dan weer het brein van Blue Moon en zorgen er met hun ervaring voor dat elke klant van de juiste begeleiding kan genieten en dat elk project van start tot finish optimaal opgevolgd wordt. Maar wat zou Blue Moon zijn zonder de interne support van onze magazijnmedewerkers? Zij zijn verantwoordelijk voor de goede werking van ons magazijn en verzorgen daarnaast ook het transport van en naar onze leveranciers en klanten.

Wil jij ook deel uitmaken van het Blue Moon team? Surf dan als de bliksem naar www.bluemoon.be/careers ! Vacature filmpje: https://www.youtube.com/watch?v=yNIpyNQ_jR8

Over Blue Moon

BLUE MOON is gespecialiseerd in de technische ondersteuning van corporate events, en dit van kleine presentaties tot grote bedrijfsevenementen en congressen.

Tot de klantenportefeuille van BLUE MOON behoren o.m. Agfa-Gevaert, Atlas Copco, BASF, BluePoint (Agoria), De Ark, Eurochem, Europese Volkspartij, Evonik, Fluvius, Forum For the Future, Gamma België, Horta – Art Nouveau Zaal, Interbuild, ISS Catering, J&M Catering, Kasteel van Brasschaat, KMDA, Laluz, Minth, New Balls Please, Ordina Belgium, Quartier Papier, Retail Detail, Stadsschouwburg Antwerpen – Sportpaleis, The Oval Office, Hotel en congrescentrum Ter Elst, Van der Valk Hotel Brussels Airport, Vlaamse Federatie van Beleggers, en VOKA – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland.

Meer info: www.bluemoon.be info@bluemoon.be

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Verhuur audio- en visueel materiaal – Blue Moon

Shares

You May Also Like

Flexplekken: waarom zou je als bedrijf kiezen voor flexibel werken? – Frame21

Je hoort het steeds vaker: bedrijven die flexibel werken. Deze manier van werken is ...

Events die blijven nazinderen? Sylvester doet het met creativiteit!

Waarom zou je genoegen nemen met het zoveelste voorspelbare event voor je bedrijf? Zo ’n ...

Kasteel Wolvenbos – Oogverblindend domein, zover het oog reikt

Domein Wolvenbos strekt zich uit over een gebied van 42 hectare – volop ruimte ...

Beleef de jaren ’20 op het Domein van de Grotten van Han!

Op zaterdag 18 mei verkleden de personeelsleden  van het Domein van de Grotten van ...

Het Domein van de Grotten van Han: veel meer dan een schooluitstap

De Grotten van Han … zo’n 20 à 30 jaar geleden een klassieke schoolreisbestemming ...

Culinaire beklimming Sint-Romboutstoren: 8 mei 2019

Ben jij een eventplanner? Geniet je van lekker eten? Ben je sportief? Voldoe je ...