BOA’s, BEA’s en BOCA’s op één platform: bestofawards.be

Voortaan slaan de Belgian Event Awards, de Best Of Activation en de Best Of Content Awards de handen in elkaar. Hoewel ze alle drie hun eigenheid bewaren, kan iedereen voortaan op één platform cases indienen voor de verschillende communicatie-disciplines, en kunnen indieners hun ge-shortliste cases voortaan live en gestreamd presenteren aan de verschillende Juries. And last but not least: om het Corona-tijdperk definitief van ons af te schudden; levert deze samenwerking een spetterende Award Night op in regie van Experience en Event Masters. Een ideaal moment om te netwerken en elkaars know how beter te leren kennen.

Johan Vandepoel (ACC): “Met het nieuwe platform bestofawards.be nemen we het initiatief om orde te scheppen in het kluwen aan awards. Naast de Effies, die effectiviteit promoot met een multidisciplinaire Jury, en de Creative Belgium Awards, die creativiteit beloont met een hoofdzakelijk creatieve Jury, is er plaats voor een reeks awards, die het sterkste werk per discipline volgens de opdrachtgevers belonen.”

De BOA’s – een initiatief van ACC – zijn aan hun 30° editie toe; de BEA’s – een initiatief van Experience Magazine – aan hun 22° editie en de BOCA’s -een initiatief van CUSTO – aan hun 4° editie. De eerste stap in de samenwerking werd in 2018 gezet door de BOA’s en de BOCA’s tegelijkertijd uit te reiken. Met de BEA’s erbij, zetten de drie partijen een volgende stap in het promoten en bekronen van de verschillende specialismes binnen het communicatievak.

Christophe De Clerq (Experience): “Het Expert Center Event Marketing van ACC is al 10 jaar lang een sterke bondgenoot van de BEA’s; wij hebben uitstekende ervaringen met het organiseren van live Juries mét publiek en mogen beroep doen op trouwe partners onder de beste leveranciers en venues om een ongeëvenaarde Award Night te organiseren. Wij zijn blij en vereerd dat de BOA’s en de BOCA’s onze rangen vervoegen en verheugen ons op een nog groter netwerkevenement.”

Michel Libens (voorzitter Custo): “De BOCA’s zijn het kleine broertje tegenover deze twee klassiekers, maar wél het bewijs dat samenwerken werkt. Als Expert Center Content Marketing van het ACC mochten wij 4 jaar geleden aansluiten bij de BOA’s en zo zijn we in no time uitgegroeid tot dé referentie binnen het snel groeiende segment van de Content Marketing. Ook wij kijken uit naar dit nieuwe platform, de superieure jury-beleving en de spetterende Award Night”.

Cases inschrijven voor BOA’s en BOCA’s kan vanaf 10 mei, voor BEA’s vanaf begin juni op www.bestofawards.be.

Contactpersonen:
BOA’s en BOCA’s: laurien@acc.be
BEA’s: cdc@eventbox.be

Shares

You May Also Like

Hybride event van PFL, Sylvester en Easyfairs geeft inzichten over toekomst evenementensector

Op dinsdag 1 juni organiseerden PFL, Sylvester en Easyfairs CRAFTING YOUR FUTURE EVENT – ...

TOEKAN STADION @Van der Valk hotel Mechelen

Supporter de Rode Duivels naar de grote finale van het Europees Kampioenschap voetbal als ...

Interview met Pascal Cauwelier, CEO van Fast Forward

Onlangs kondigde MICE Magazine de doorgedreven samenwerking tussen Fast Forward en Butik aan. Hoog ...

Brugge ontvangt van 31 oktober tot 2 november het UNWTO World Forum on Gastronomy Tourism

De Wereldorganisatie voor Toerisme (UNWTO), het Baskisch Culinair Centrum (BCC), EventFlanders en de stad Brugge hebben beslist om het 6e UNWTO World Forum ...

MaisonRouge founder Olivier Saverys opent eerste E-sportbar in Gent

MaisonRouge founder Olivier was vandaag aanwezig op de virtuele eerste steenlegging voor de eerste ...

Swisstainable Solutions from Switzerland Convention & Incentive Bureau

I don’t know about you, but there is definitely a feeling of positivism and ...

Nieuwe rubriek ‘Corona-proof Events’

Hier lees je alles over hybride en virtuele events.
Kortom, het digitale aanbod in onze sector.