Botanic Sanctuary Antwerp: fonkelende diamant in hartje Koekenstad

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Op zoek naar een originele en memorabele bruiloftslocatie in het bruisende hart van Antwerpen? Dan bent u bij Botanic Sanctuary Antwerp aan het juiste adres! Immers, deze nieuwe locatie opent de deuren vanaf de lente van 2021 en is bovendien het allereerste 5-sterren superior hotel in de stad Antwerpen. Dat vertaalt zich naar prachtige bruiloftszalen, een eeuwenoude kapel en pastorietuin in het hart van het levendige Antwerpen voor een onvergetelijke setting van uw eigen hoogdag. Combineer deze indrukwekkende locatie met sublieme service, een uitzonderlijke keuken voor een breed gastronomisch aanbod, alsook weelderige kamers en suites en dit domein is zonder meer dé bestemming voor een ongeëvenaarde trouwdag!

12de-eeuwse klooster

Dit 5-sterren superior Leading Hotel of the World verrijst op de fundamenten van een historisch klooster uit de twaalfde eeuw. Dankzij een zorgvuldige restauratie van de gebouwen blijven de originele structuren, vervaardigd met vakmanschap, gewaarborgd. Het hotel telt 97 kamers en luxueuze suites – telkens uniek in inrichting – die weergaloos de historische stijl van het pand weerspiegelen en de waardevolle betekenis van deze plek ontegensprekelijk in de verf zetten. Het wabi-sabi design ademt bovendien een tijdloze luxe uit: sereen, verfijnd en spiritueel. Alle kamers kijken uit op een prachtig panorama van rustgevend groen, weg van de drukte van de stad. Kortom, een oase van kalmte middenin het kloppende hart van de Antwerpse Metropool waar de pracht van de natuur en de geschiedenis naadloos samenvloeien met gesofisticeerde luxe. Botanic Sanctuary Antwerp beschikt bovendien over een eigen privé-parking met valet service.

Magische setting voor uw huwelijk

Wie kiest voor Botanic Sanctuary Antwerp, opteert zonder enige twijfel voor elegante salons voor privé-feesten, intieme bijeenkomsten en grote ontvangsten. De intimistische Onze-Lieve-Vrouw kapel, die dateert uit de 15de eeuw, vormt de setting voor magische huwelijksfeesten, maar creëert tevens een idyllische sfeer voor privé-bijeenkomsten. Prachtig gedecoreerde salons waarborgen een hoge mate van flexibiliteit met een scala aan beschikbare maten en configuraties. De feeërieke zaal ‘Sequoia’ biedt plaats tot 350 personen. Botanic Sanctuary Antwerp biedt daarom unieke mogelijkheden voor feesten van elke omvang – van intiem tot groots – en voor elk budget.

De eigen weddingplanner van Botanic Sanctuary Antwerp biedt een zeer persoonlijke service zodat elk deel van uw bruiloft tot in de puntjes wordt georganiseerd: van inrichting en kamerconfiguraties tot catering- en entertainmentopties. Op verzoek kan aan speciale religieuze of niet-religieuze huwelijksvereisten worden voldaan. Het spa-team biedt in de Spa & Wellness van het hotel tevens verwennerijmomenten voor het huwelijk aan, zoals anti-verouderingsbehandelingen en ontspannende massages, evenals bruidsmake-up op de grote dag. Bij juweelontwerper Jochen Leën vindt u ongetwijfeld de perfecte trouwringen. Waarom niet de speciale bruidssuite boeken voor de eerste huwelijksnacht?

Uw persoonlijke wedding- & eventplanner van Botanic Sanctuary Antwerp vervult uw wensen tot in detail om er een ongeëvenaard feest van te maken.

https://www.linkedin.com/posts/botanic-sanctuary-antwerp_botanicweddings-buildingbotanic-activity-6696716674952925186–Cz7/

Shares

You May Also Like

2de editie Smile Safari ditmaal in hartje Brussel

Na het succes van de eerste editie in Tour & Taxis vorig jaar, opende ...

Technopolis is klaar voor een geslaagd anderhalvemeterevent, jij ook?

Een event of meeting organiseren in coronatijden? Het lukt – veilig en wel – ...

Boek je meeting in Oostende & bezoek gratis het James Ensorhuis – 8 x coronaproof teambuilden

Business en Pleasure zijn in Oostende onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ook dit najaar biedt ...

LET'S RECONNECT

De veiligheidsraad heeft de maatregelen voor het organiseren van evenementen ondertussen een beetje versoepeld. ...

Technopolis heeft drie formules voor veilige events

Wist je dat events bij Technopolis altijd kunnen doorgaan? Zo biedt dit huis van ...

Een duidelijk signaal …

De Corona-crisis heeft heel wat roet in het eten gegooid. Daar zijn we het ...