Brasserie Appelmans – Take away!

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

De afgelopen 15 jaar zijn ze met Brasserie Appelmans & Absinthbar uitgegroeid tot een vaste waarde in de Antwerpse binnenstad. In hun prachtige 19e eeuws pand serveerden ze in hun echte Antwerpse Brasserie gecombineerd met de 2 cocktailbars al aan meer dan één miljoen gasten klassieke en kosmopolitische gerechten en top cocktails.

2020 Werd helaas niet wat ze ervan verwacht hadden … In maart moesten ze, net als alle andere horecagelegenheden, de zaak voor onbepaalde tijd sluiten wegens Corona/Covid19. Voor ondernemers die leven van én voor de gastvrijheid is dit een bittere pil. Maar ze houden de moed erin bij Brasserie Appelmans en het moet gezegd worden…ze kijken echt enorm uit naar het moment waarop ze opnieuw gasten mogen ontvangen.

In de andere Taste! Restaurantgroep zaken waren ze ondertussen al begonnen met een assortiment gerechten en cocktails voor take away. Het restaurant Black Smoke verzorgt zalige BBQ gerechten en in Cantina en Cocteleria The Dirty Rabbit kun je smaakvolle Latijns-Amerikaanse gerechten & cocktails komen afhalen. Ook bij Brasserie Appelmans zijn ze nu volledig klaar om de take away service aan te bieden. Uiteraard helemaal in de typische Appelmans & Absinthbar stijl, dat spreekt voor zich! Denk aan heerlijke Brasserie klassiekers à la Appelmans, met prachtige cocktails uit de Absinthbar. Ze starten met hun eerste afhaling op 22 mei. Wil je graag meer informatie of nog snel bestellen? Surf dan naar https://www.blacksmoke.shop/brasserie-appelmans-absinthbar-take-out/

Ze kijken er alvast reikhalzend naar uit om jullie binnenkort voor de take away te mogen begroeten.

Het Appelmans & Absinthbar team

Luxe brasserie in Antwerpen – Brasserie Appelmans

Shares

You May Also Like

Blue Moon lanceerde zijn “Blue Moon Online Event Studios"

De Blue Moon Online Event Studios zijn de one-stop-shop voor uw online evenement! Samen ...

Verkoop van uniek ex-demo design meubilair

Naar jaarlijkse gewoonte doet Fabula Productions een stock & – demoverkoop van design meubelen. ...

Heeft uw bedrijf tijdelijk nood aan extra kantoorruimte ten gevolge van de Covid-19 maatregelen?

Als bedrijfsleider zal u ongetwijfeld opgelucht zijn dat u uw werknemers weer in uw ...

Stay & meet with confidence at Crowne Plaza Brugge

Crowne Plaza Brugge is gelegen in het hart van de stad. Het hotel telt ...