Breaking News: "Corona-proof" rubriek op Mice Magazine

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Beste MICE people,

De post-Corona periode laat jammer genoeg wat langer op zich wachten dan gehoopt, maar nu men gestart is met vaccineren en de regering zegt tegen augustus of ten laatste september daarmee klaar zal te zijn, geeft ons toch wel goede hoop.

Voor de horecasector is er helaas nog steeds geen perspectief. Er volgen zeker geen versoepelingen meer tot de volgende samenkomst op 22 januari. Een positief houvast is wel dat de vaccinatiecampagne in ons land rond september klaar zou moeten zijn. “Als alles lukt, komt het rijk der vrijheid na de zomer weer in zicht”, stelde minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke.

Tot dan zullen we echter nog een tijdje moeten leven met de beperkende maatregelen. Daarom bedachten we bij Eventonline een nieuwe rubriek op Mice Magazine: ‘Corona Proof Events’. In deze rubriek leggen we de focus op hybride events, virtuele events en/of rondleidingen in uw venue of bestemming.

Ook events die reeds ‘Corona Proof’ hebben plaatsgevonden horen in deze rubriek thuis. Zo kunnen we ‘Good Practice’ voorbeelden van mooi in de kijker zetten, zoals dat hoort in deze barre tijden. Om simpelweg te tonen dat het kan!

Het zal meer dan ooit onze taak zijn om uw/onze klanten te motiveren en vooral te inspireren om terug de weg te vinden naar onze sector.

We kunnen jullie hierin steunen, door bijvoorbeeld jullie ‘Corona Proof’ events te gaan communiceren via deze nieuwe rubriek. Of we kunnen het nog breder maken, door in te zetten op een volledig communicatieplan.

We hebben de database, we weten reeds meer dan 15 jaar hoe we de juiste doelgroep kunnen genereren en bereiken.

Laat ons jullie dan ook bijstaan om deze mensen terug tot bij jullie te krijgen!

Dit kan door een persoonlijke nieuwsbrief gekoppeld aan een social media boost (via Instagram/Facebook), videomarketing of zelfs een volledige virtuele tour in jullie venue.

Perfect om vervolgens alles te centraliseren in deze nieuwe rubriek. Handig voor de bezoeker. Interessant voor jullie.

Laten we samen MICE terug op de kaart zetten!

Erik Wood,
CEO Eventonline

Shares

Nieuwe rubriek ‘Corona-proof Events’

Hier lees je alles over hybride en virtuele events.
Kortom, het digitale aanbod in onze sector.