Brouwerij Vander Ghinste pakt uit met exclusieve eventlocaties!

Post Image
Post Image

Het bier OMER. zal waarschijnlijk een belletje doen rinkelen bij velen, maar sinds kort pakt Brouwerij Omer Vander Ghinste naast de vernieuwde brouwerijtour uit met 4 zalen die kunnen afgehuurd worden voor evenementen. En dit in het landelijke Bellegem, op een steenworp van Kortrijk.

“We hebben de brouwerij verbouwd en startten vorig jaar al met een vernieuwde brouwerijtour. Al gauw merkten we dat we veel vraag kregen naar het huren van de zalen waar we nu de tastings aanbieden.” vertelt Omer Jean Vander Ghinste. “We hebben 4 prachtige locaties ter beschikking waar bedrijven ongedwongen kunnen vergaderen, presentaties geven, lunches organiseren of andere type events tot 100 personen kunnen uitwerken. Tegelijkertijd hebben we tijdens de Coronaperiode niet stilgezeten en ons aanbod van activiteiten verder uigebreid.”

De bezoekers kunnen niet enkel genieten van een brouwerijtour met professionele gids, maar kunnen ook kiezen uit een aantal extra formules die de beleving van de bezoekers uniek maken.

“Denk aan foodpairings waarbij verschillende bieren geschonken worden, in combinatie met bijhorende gerechtjes. En waarom niet een gewaagde combinatie maken met chocolade? De mogelijkheden zijn eindeloos”, aldus Omer Jean.

De brouwerij  wil de bezoekers echt een unieke experience aanbieden, volledig uitgewerkt met dezelfde zorg die ze besteden aan het brouwen van de bieren.

Catering partners Impe Catering en Van Wonterghem verwennen de gasten op culinair vlak.  Zelfs een unieke box werd door een creatieve chef bedacht en uitgewerkt, met tal van positieve reacties als gevolg.

Vergaderen in een brouwerij en een toost uitbrengen op een uniek dakterras behoort niet meer tot onze dromen. Maar kan echt beleefd worden bij Omer Vander Ghinste in Bellegem.

Voor meer info, check de website via deze link of contacteer visit@omer.be

Shares

You May Also Like

Hybride event van PFL, Sylvester en Easyfairs geeft inzichten over toekomst evenementensector

Op dinsdag 1 juni organiseerden PFL, Sylvester en Easyfairs CRAFTING YOUR FUTURE EVENT – ...

TOEKAN STADION @Van der Valk hotel Mechelen

Supporter de Rode Duivels naar de grote finale van het Europees Kampioenschap voetbal als ...

Interview met Pascal Cauwelier, CEO van Fast Forward

Onlangs kondigde MICE Magazine de doorgedreven samenwerking tussen Fast Forward en Butik aan. Hoog ...

Brugge ontvangt van 31 oktober tot 2 november het UNWTO World Forum on Gastronomy Tourism

De Wereldorganisatie voor Toerisme (UNWTO), het Baskisch Culinair Centrum (BCC), EventFlanders en de stad Brugge hebben beslist om het 6e UNWTO World Forum ...

MaisonRouge founder Olivier Saverys opent eerste E-sportbar in Gent

MaisonRouge founder Olivier was vandaag aanwezig op de virtuele eerste steenlegging voor de eerste ...

Swisstainable Solutions from Switzerland Convention & Incentive Bureau

I don’t know about you, but there is definitely a feeling of positivism and ...

Nieuwe rubriek ‘Corona-proof Events’

Hier lees je alles over hybride en virtuele events.
Kortom, het digitale aanbod in onze sector.