Brugge is een toplocatie, in Vlaanderen en ver daarbuiten

Geoffrey Van Hulle, True Bruges steekt meteen van wal: “ Onze organisatie bestaat uit drie afdelingen, True Bruges, True Ghent en True Events. We zijn hier op IMEX  om Brugge te promoten, omdat Brugge veel charmes heeft  als corporate, incentive bestemming. Charmes naar hotels, het  historisch erfgoed,  de activiteiten. En we mikken vooral op  de kleinschalige corporate groepen, om deze te ontvangen op meeting vlak, op incentive vlak. Organisaties die echt een high end bestemming zoeken, met mooie diners, mooie activiteiten  en toffe programmas, dat is onze doelgroep. 

Onze sterkte is niet alleen dat we anders denken dan veel anderen maar dat we volop inzetten op de persoonlijke service. We bieden geen standaard pakketten aan. We luisteren naar wat mensen willen bereiken, met welk gevoel ze hun mensen naar huis willen sturen.” 

“Dat is ook de reden waarom we hier zijn, om dat internationale gegeven wat beter te leren kennen, maar ook om de soms verkeerde perceptie die men van Brugge heeft wat bij te sturen.  Dat staat wat onder druk en dat is volgens ons ten onrechte. Het gaat echt niet alleen over massatoerisme. Binnen Vlaanderen is Brugge een unieke locatie, echt helemaal top.”

“Wij zijn er ook van overtuigd dat je tegenwoordig het hele MICE verhaal moet aankunnen, die grenzen zijn niet meer zo vastomlijnd, en dat sluit perfect aan bij hoe wij denken. Wij doen de dingen waar we achter staan.

 

Shares

You May Also Like

Nieuwe webspot voor MaisonRouge

Na de rebranding van eind september, is er nu ook een volledig vernieuwde website. ...

Ontdek Flinckheuvel, een landelijke parel voor winterse seminaries en feesten vlak bij Antwerpen

De meesterhoeve van het Kasteel van ’s Gravenwezel werd volledig ingericht door het team ...

Wat kan jij doen om jouw nieuwjaarsreceptie naar een hoger niveau te tillen? – Seminar@home

Bedrijfsevenementen kunnen op verschillende manieren georganiseerd worden. De succesfactor is duidelijk: een unieke locatie ...

The city of Antwerp is more than a port; it’s also a harbor for creativity

Antwerp is ‘A’-typical destination with a convention center within a Zoo! An historical destination ...