Bruisende evenementen in het Bierkasteel

Post Image
Post Image

Welkom in het Bierkasteel

Bedrijfsfeest, productlancering of seminarie? In het Bierkasteel wordt elk evenement een onvergetelijk feest. Ontmoet elkaar op de kruising van authenticiteit en modernisme. In een uniek concept met bier als bindmiddel. Met de modernste multimediatechnieken, op maat van jouw event.

Op maat van elk event

1.Boardrooms

Vergader of presenteer in stijl. Onze exclusieve design boardroom heeft een interactief touchscreen van 75 inch en een privébar. Voor 16 deelnemers, met inhouse catering op maat. Combineer onze twee boardrooms voor je ontvangst en je presentatie. Tot in de puntjes. En tot 200 zitplaatsen.

2.Balzaal

Organiseer je congres of grote vergadering in een professionele setting met gezonde catering. De prachtige Balzaal kijkt uit op de patio en Michelle’s pub. Er is plaats voor 250 personen in een stijlvolle theateropstelling. Maak gebruik van de brede schermen, de Bose-geluidsinstallatie en de centrale aansturing van alle multimediasystemen. Of schotel je gasten gewoon een lekkere maaltijd voor.

3.Buitenpatio

Ontdek de klassieke kasteeltuin met een verrassende hedendaagse twist. De gasten van je receptie of walking diner genieten van een adembenemend zicht op de brouwzaal en de balzaal, via de gigantische glaspartij die de brouwerij met de buitenpatio verbindt.

4.Foederzaal

Geef eens een presentatie tussen de houten tonnen. Het rijpend bier zorgt sowieso voor een memorabele setting. Uiteraard heb je er een hedendaagse congresinfrastructuur met schermen van 3 meter breed, een geluidsinstallatie van Bose en een centrale aansturing voor de multimediasystemen.

Ultramoderne en authentieke zalen tot 300 personen

Inhouse catering door het Bierkasteel

Lekker bier gaat hand in hand met lekker eten. Ons inhouse cateringteam verzorgt je feestelijke maaltijd tot in de puntjes. Een gezonde explosie van smaken. Afgestemd op jouw voorkeuren. Met liefde bereid door jonge en dynamische topchefs. Ga voor een gastronomisch menu of praat bij tijdens een lunch of diner in de balzaal of stijlvolle brasserie van het bierkasteel.

Een strik voor jouw event

De unieke setting van het Bierkasteel maakt van je evenement een absolute voltreffer. Deze extra troeven dragen bij tot de onvergetelijke herinneringen.

Beer tasting

Geen brouwerijbezoek zonder bierproeverij. Vul je evenement aan met een beer tasting van formaat. Geleid door een echte kenner, prikkelend voor elk smakenpallet en voer voor boeiende gesprekken achteraf.

Michelle’s Pub

Gezelligheid, ambiance en lekker bier. Wat wil een mens nog meer? Michelle’s Pub is de nieuwste place to be in het Bierkasteel. Met de authentieke sfeer van de cafés van vroeger en de topbieren van vandaag.

Ruime parking

Een zorgeloze eventbeleving begint bij vlot parkeren. We hebben een verharde parking voor maar liefst 250 wagens. Gemakkelijk en gratis.

Gemakkelijk bereikbaar

Een strategische ligging tussen Kortrijk en Brugge zorgt voor een uitstekende bereikbaarheid. Het Bierkasteel ligt op amper 5 minuten van Afrit 7 (Izegem) van de E403.

Unieke geschenken

Legendarisch wordt je evenement sowieso. Geef je je gasten graag ook een tastbaar aandenken? Kies een uniek geschenk uit onze bierboetiek. De bierpralines zijn steevast een succes!

Meer info?

Brouwerijstraat 1
8870 Izegem
+32 (0)51/62 27 30
info@bierkasteel.be
www.bierkasteel.be

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Locatie voor seminaries in Izegem – Het Bierkasteel

Shares

You May Also Like

Gentopia opent de Gentse Feesten voor families met een ludieke battle

Het Zuidpark is de place to be voor families met kinderen tijdens de Gentse ...

Zomer in Kasteelhoeve Wange

Op zoek naar een zonnige plek voor jouw vergadering, seminarie of teambuilding in de ...

Teambuilding in Domein Polderwind? Yes, you can!

In het West-Vlaamse Zuienkerke, middenin de polders, tussen het historische Brugge en badstad Blankenberge ...

MR Congrès élections locales 2018 à la Wild Gallery

La Wild Gallery a eu l’honneur d’accueillir le Mouvement Réformateur (MR) pour son congrès ...