Bureau-managers jagen opnieuw op jong talent tijdens The Hunt

Na het succes van de eerste editie vorig jaar, organiseert acc – in samenwerking met de Young Accounts – opnieuw The Hunt: een speed dating sessie tussen bureau-managers en laatstejaars studenten communicatie, (event)marketing en technologie. En dit naar analogie met de CDate Night, waar de Creatieve Directeurs elk jaar hun stagiairs kiezen uit de laatstejaars art-studenten. Vorig jaar namen 45 studenten uit 14 scholen en 19 bureau-managers deel en werden er 9 afstudeerders aangeworven.

The Hunt gaat door op woensdag 27 juni van 12u00 tot 15u00 in De Kruitfabriek in Vilvoorde, waar vanaf 16u00 ook St.-Canneke doorgaat: de presentatie van de meest innovatieve Cannes Lions door de Belgische jury-leden in Cannes.

Tijdens The Hunt krijgen bureau-managers de kans om net afgestudeerde jongeren, die op zoek zijn naar een job in de creatieve sector, face to face te ontmoeten; ze uit te nodigen voor een extra gesprek op hun bureau; ze een Wild Card voor St-Canneke te geven of ze meteen een job aan te bieden.

Kandidaat-managers melden zich aan bij twiggy.caels@accbelgium.be. Laatstejaars studenten registreren zich op accbelgium.be door te klikken op The Hunt.

Meer informatie:
Twiggy Caels
twiggy.caels@accbelgium.be
0499/54.15.36

Shares

You May Also Like

Nieuwe webspot voor MaisonRouge

Na de rebranding van eind september, is er nu ook een volledig vernieuwde website. ...

Ontdek Flinckheuvel, een landelijke parel voor winterse seminaries en feesten vlak bij Antwerpen

De meesterhoeve van het Kasteel van ’s Gravenwezel werd volledig ingericht door het team ...

Wat kan jij doen om jouw nieuwjaarsreceptie naar een hoger niveau te tillen? – Seminar@home

Bedrijfsevenementen kunnen op verschillende manieren georganiseerd worden. De succesfactor is duidelijk: een unieke locatie ...

The city of Antwerp is more than a port; it’s also a harbor for creativity

Antwerp is ‘A’-typical destination with a convention center within a Zoo! An historical destination ...