Café Local pakt uit met fabelachtige remodelling

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Wanneer je iemand vraagt of ze al van Café Local gehoord hebben, dan krijg je bijna gegarandeerd een glimlach terug. Al dan niet gekoppeld aan pretlichtjes in de ogen. De zaal heeft immers een lange geschiedenis in het Antwerpse. Van Noordnatie pakhuis, toevluchtsoord der antwerpse alternatieve jeugd tot Latijns-Amerikaans gestileerde danstempel. Local heeft al menig transformatie ondergaan.  Echter, nog nooit heeft Café Local zo’n fabelachtige remodelling mogen meemaken. De meest iconische feestlocatie van Antwerpen zal u verbluffen met zijn troeven. Dat is nooit anders geweest.

J&M catering, de drijvende kracht achter deze opfrissing, is vertrokken vanuit de originele gedachte van Café Local. Een locatie waar mensen de avond van hun leven beleven. Omdat het niet hun gewoonte is half werk af te leveren hebben ze besloten Local een infusie te geven in alles wat J&M typeert. Tijdloze klasse, unieke beleving en een onnavolgbare service. Why change a winning combination?

“Door de rijke en warme stijl van de Ballroom door te trekken in de inkom, nemen we onze gasten nog vroeger mee in het verhaal van Café Local. Zelfs de toiletten kregen hetzelfde glamoureuze laagje mee. We zijn heel blij dat deze Antwerpse parel in een vernieuwd jasje verder kan schitteren.”
Lorenz Lievens, Venue Ambassador J&M Catering.

Er is gekozen voor een multi-concept formule, met focus op totale flexibiliteit.  Performances, company-meetings, trouwpartijen of zelfs een bruisende party. Geen invulling te moeilijk. De ‘Grand-Ballroom’ biedt u de grandeur waar uw gasten nog jaren vol lof over zullen praten. ‘Zaal Zeliege’, uitgerust met spectaculaire open keuken, charmeert dan weer met een elegante gezelligheid.  De Mezzanine, met uitzicht op de grote zaal, ideaal om even tot rust te komen.

Eén ding is duidelijk, Café Local is uw perfecte achtergrond voor een onvergetelijke herinnering.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Eventlocatie Antwerpen Zuid – Café Local

Shares

You May Also Like

Amid Place De Brouckère's major transformation, Hotel Metropole defies the passage of time

Overlooking a completely renovated square, Hotel Metropole remains the sole 19th century hotel still operating ...

Zoek je een verrassende locatie voor een company familiedag?

Verborgen parel industrieel erfgoed De voormalige steenkoolmijnsite van Heusden-Zolder heeft alles in petto om ...

Sint-Romboutstoren decor voor uniek event

DJ brengt jongeren naar erfgoed  Op woensdag 15 mei vindt er op de Sint-Romboutstoren in ...