Captain’s Log #MICELLORCA18

Post Image
Post Image
Post Image

D-Day is aangebroken voor onze #micellorca18 deelnemers! Ik was dan ook enorm blij om de groep terug te zien. Iedereen heeft er trouwens enorm naar uitgekeken om elkaar opnieuw te ontmoeten op het mooie Mallorca. En nu is het zover. Gisteren in het vliegtuig hebben we elkaar voor de tweede keer teruggezien. Alle deelnemers dan, want de eerste ontmoeting tijdens de persvoorstelling in het Sven Nys Cycling Center waren we niet volledig. De sfeer zat er trouwens goed in, veel ambiance in het vliegtuig. Sport genereert heel wat positieve vibes, da’s nogmaals bewezen.

Onze gelegenheidscoach Sven Nys is dezelfde mening toegedaan. “Een leuke groep en da’s uiteraard belangrijk. Het is goed dat we deze groep al eens samen hebben gebracht een aantal maanden geleden en dat voelt dan onmiddellijk reeds vertrouwd aan. Er zijn nog enkele fietsers bijgekomen die toen niet in het centrum aanwezig waren, maar je voelt dat de sfeer goed zit. Da’s een groep waarmee je veel plezier kan maken. Uiteindelijk zijn we hier niet alleen om te sporten, maar ook om elkaar te motiveren. Je voelt direct dat het klikt tussen de deelnemers. En da’s belangrijk.”

Het peloton staat klaar om de eerste dagrit aan te vangen. Een kleine vertraging door de regen, maar dat loopt wel los. Onze eerste rit brengt ons richting Alaró.

“Ik ken het eiland zeer goed en het is verstandig om bij de start de natte wegen wat te mijden, zeker als je niet vertrouwd bent met de wegen op het eiland kan dat gevaarlijk zijn. Een goede zaak dat we niet onmiddellijk naar de bergen vertrekken, maar wachten op de zon hiervoor. Je voelt echter dat iedereen zit te popelen om eraan te beginnen”, aldus nog Sven Nys.

Met ‘Captain’s Log’ hou ik jullie dagelijks op de hoogte van onze avonturen op Mallorca!

Erik Wood, CEO Eventonline

Shares

You May Also Like

Autoworld: Kick-off Expo ‘70 jaar Porsche’

Traditiegetrouw naar het jaareinde toe kondigt Autoworld, het bekende automuseum in het Brusselse Jubelpark, ...

Event Masters: uniek in zijn soort

Event Masters is een bedrijf uniek in zijn soort. Opgericht in 1995, was Event ...

Wintereditie Strantwerpen Club Cabane: Kerstmagie aan de Scheldeoever

‘Strantwerpen Club Cabane’, is een gekende en veel bezochte zomerlocatie op Linkeroever. Onlangs opende ...

Park Hyatt Mallorca, waar Hospitality naar een hogere dimensie wordt gebracht

Mijn eerste kennismaking met het Park Hyatt Hotel op Mallorca was in maart 2018 ...

Verschuiving bij NewWorld

De aandeelhoudersstructuur van het Mechelse brand & fieldmarketingagentschap ‘NewWorld’ werd onlangs gewijzigd. Wim Voss, ...