Cargo Club Antwerpen lanceert ‘A night at: Cargo Club’: kleinschalige dinnershows voor bedrijven

Cargo Club in Antwerpen heeft de afgelopen maanden niet stilgezeten en werk gemaakt van verfrissende eventconcepten die, nu de lockdown ten einde is, in de markt gezet worden. Met het oog op de toekomst lanceert de Antwerpse club vandaag een nieuw concept voor kleinschalige bedrijfsevenementen: A night at: Cargo Club.

A night at: Cargo Club

Het nieuwe concept van Cargo Club is bedoeld voor groepen tot 50 personen en combineert live entertainment met een seated dinner in een sprankelende mix. Qua liveshow kan gekozen worden uit drie formules met telkens een andere Belgische artiest: Magic, Music en Stand-up comedy.

Magic met Nicholas

Na het succes van zijn eerste theatervoorstelling ‘Echt’, komt Nicholas met een volledig nieuwe voorstelling, getiteld ‘In Alle Eerlijkheid’. Nicholas goochelt in de meest pure vorm. Geen toeters, geen bellen, geen rookgordijnen, geen dubbele bodems. Nicholas is groots in zijn eenvoud, ongeëvenaard in zijn vak.

Music met Mathieu & Guillaume

De ‘troubabroers’ van de lage landen.
Mathieu & Guillaume Engels zijn twee broers die elkaar op vocaal vlak perfect aanvullen. Mathieu als gedreven leadzanger en gitarist, Guillaume als tweede stem die ook mondharmonica speelt. Zowel het betere Nederlandstalige lied als Franse chansons liggen aan de basis van hun repertoire met een gezonde mix van folk, kleinkunst van de nieuwe generatie en kwalitatieve pop.

Stand-up comedy met Bert Gabriëls aanrader.

Bert Gabriëls is vooral bekend van het Canvas-programma ‘Zonde van de zendtijd’.
In februari 2004 begon Bert met een comedy act op het open podium in de Engelenbak in Amsterdam. Twee maanden later stond hij in de finale van het AKF Stand-up concours. In mei 2004 won hij in Vlaanderen de 123 Comedy Award voor beginnend talent en in juni 2004 won hij de Radio 2-humorprijs. Eind 2004 haalde Bert de finale van de Culture Comedy Award. De daaropvolgende jaren bundelde hij zijn stand-up ervaring in verschillende avondvullende shows: ‘Gestorven Onzin’, ‘Pech’, ‘Druk Druk Druk’, ‘Van mij mag het’, ‘Gelukzoeker’. Zijn shows zijn een opeenstapeling van herkenbare situatiecomedy en humoristische, kritische bedenkingen bij de kleine onhebbelijkheden van de mens. Een

Een all-in formule voor bedrijfsgroepen

Cargo Club is gelegen in het Antwerpse Schipperskwartier, op een boogscheut van het MAS. Het karaktervolle interieur van de club is het ideale decor voor deze dinnershows. De formule van ‘A night at: Cargo Club’ is all-in en combineert een aperitief, een driegangenmenu en een live-show naar keuze.

Momenteel zijn groepen tot 50 personen mogelijk; als de regels versoepeld worden, kan dit aantal verhoogd worden.

Cargo Club
Lange Schipperskapelstraat 11/13
2000 Antwerpen
www.cargoclub.be

Trendy nightclub in Antwerpen – Cargo Club

Shares

You May Also Like

Het Domein van de Grotten van Han & Mercure: Event venue in een adembenemend decor

Sinds oktober 2020 heeft het dorpje Han-sur-Lesse er een grote meerwaarde bij: het prachtige ...

Fotoshoots & Belevingstour @ Thor Central

Thor Central, het voormalige hoofdgebouw van de mijn in Waterschei, is een echte eyecatcher! ...

Tuupe-Tegoare – Beleef de leukste zomer teambuilding!

Davidsfonds en evenementenbureau New Balls Please bundelen hun krachten om een unieke teambuilding activiteit aan te bieden. Met Tuupe-tegoare (Gents dialect ...

Thor Piazza: een overdekt eventplein

In één van de vorige artikels werd het reeds aangekondigd: het eventplein “Thor Piazza” ...

Safe meetings @Crowne Plaza Brugge

Het Crowne Plaza Brugge team is helemaal klaar voor het nieuwe normaal en heeft ...

Feest in openlucht? Boek nu deze zomerbar! – Technopolis

Bij Technopolis staat in juli en augustus alvast de zomerbar klaar om er samen ...

Let’s Meet in Brussels…
maar waar en hoe?

Ontdek de nieuwe dynamiek voor uw evenementen
in Brussel in deze prachtige publireportage