Coeur Catering blaast nieuw ondernemersleven in industrieel pand Red Loft, een atypische eventruimte op maat

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

COEUR CATERING BLAAST NIEUW ONDERNEMERSLEVEN IN INDUSTRIEEL PAND RED LOFT,
EEN ATYPISCHE EVENTRUIMTE OP MAAT

Coeur Catering is vanaf heden een toonaangevende eventlocatie rijker. In een textielfabriek van circa 1900 nabij Dok Noord, een gebied dat recent een ongeziene creatieve en commerciële bloei meemaakte, huist al langere tijd Red Loft. Vanaf 10 juni zet Coeur Catering, geïnspireerd door het succesverhaal van hun eventlocatie Gaston, zijn schouders onder deze verborgen parel in de Gentse binnenstad. Dit doet de horecaondernemer in samenwerking metKelly de kok. Samen verwelkomen ze je in een inspirerende ruimte die nu eens voor twee dan weer voor wel 130 personen afgehuurd en ingevuld wordt.

Coeur Catering is met de uitbating van Red Loft niet aan zijn proefstuk toe. De Gentse cateraar, die al meer dan twintig jaar met evenveel verve als gusto de catering van allerhande events verzorgt, breit met deze nieuwe venue verder op het succes van Gaston, het negentiende-eeuwse industriële handelspand dat ze reeds zeven jaar omtoveren tot de gedroomde b2b-ontmoetingsplek, gaande van een stijlvolle zakenreceptie voor business professionals tot een intieme babyborrel onder familie en vrienden.

Het moment waarop Coeur Caterings oog viel op het voormalige textielpand van Red Loft was de keuze om de Gaston-formule te recreëren snel gemaakt. Red Loft combineert op unieke wijze de internationale uitstraling van een industriële loft met het intimistisch gevoel van je eigen huiskamer. Het interieur is zo ontworpen dat het niet enkel stijlvol oogt, er werd zorgvuldig nagedacht over elk praktisch detail. De ruimte voelt aan als een blank canvas die zich naargelang elke gelegenheid transformeert. Het pand kijkt uit op een groene oase van rust: in het verlengde van de industriële binnenruimte biedt een tuin verkoeling en ontspanning, weg van de drukte van de stad.

Doorheen de week geeft Red Loft invulling aan heel wat bedrijfsevenementen, op welke schaal ook. Red Loft verwelkomt jou en je team in zijn vergaderruimte, die vlot van opstelling wisselt, in een van de break-out rooms of in de gezellige zithoek met vintage fauteuils. De eventlocatie is dan ook voorzien van het benodigde technische materiaal, waaronder een beamer, verscheidene flip charts en een geluidsinstallatie.

Op zaterdag en zondag ruimen flip charts en projectors plaats voor partytafels en bloemstukken en wordt Red Loft de setting van een resem privé-events, van huwelijksfeesten en babyborrels over jubileums tot communie- of lentefeesten. Met zijn open-plan inrichting speelt Red Loft stijlvol in op de vereisten van elke type heuglijke bijeenkomst. Wie uitgebreid tafelt, kan al snel 80 genodigden verwelkomen. Voor wie graag de benen strekt aan een partytafel wordt dit uitgetrokken tot wel 130 gasten.

Naar goede gewoonte koos Coeur Catering ervoor om het culinair verhaal dat het voor elk event ambieert door te trekken naar Red Loft, waar het op maat en naar wens inspeelt op de laatste culinaire trends. Dit doet het bedrijf in tandem met Kelly de kok, het alter ego van chef Kelly De Cock en sinds jaar en dag huiscateraar bij Red Loft.

Wie maar niet genoeg krijgt van de huiselijke sfeer van Red Loft, hoeft maar de trap naar boven te nemen waar de sfeervolle bed & breakfast Studio 17 overnachting biedt aan twee tot acht personen.

Deze unieke parel in het Gentse is een multifunctionele omgeving die tegelijk een thuis, een modern kantoor, een inspirerende meeting room, een geraffineerde feestzaal en een groene oase is.

Dat unieke karakter en die ongedwongen veelzijdigheid heeft Red Loft te danken aan de voormalige eigenaars Gina en Serge. Twee warme persoonlijkheden die Coeur Catering via deze weg graag oprecht bedankt voor de hartelijke overdracht.

Tot slot nog even praktisch: Red Loft is vlot bereikbaar met de wagen. Op de site is er parkeergelegenheid voor drie plaatsen. De ondergrondse parking van Dok Noord bevindt zich op wandelafstand.

Meer info over de cateraars van Red Loft:
www.coeurcatering.be
www.kellydekok.be

CLICK HERE TO DOWNLOAD HIRES

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Catering voor events – Coeur Catering

Shares

You May Also Like

5 noodzakelijke ingrepen om 5 na 12

Na de blackout zetten we de spots weer vol op de toekomst. Een toekomst ...

AED Studios en Creationz zetten samen in op hybride events

De uitdagingen om evenementen te organiseren in tijden van corona zijn groot. De hoogtechnologische ...

777 Miljoen Euro nodig om Evenementensector te redden

Sinds 13 maart wordt de Belgische evenementensector zwaar getroffen door de veiligheids- en gezondheidsmaatregelen die de overheid heeft opgelegd om de COVID-19 pandemie te bestrijden. De sector ...

Studie Deloitte berekent redding Belgische eventsector op 777 miljoen EUR

Brede eventsector vraagt regeringen bijkomende steun om 2021 te halen en 29 020 directe ...

Corona vs. communicatiebureaus: wordt het nog erger?

Onlangs bevroeg de Association of Communication Companies (ACC) voor een derde keer zijn leden ...