Constant in Beweging lanceert drijvende evenementenlocatie Blue Rhapsody

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Blue Rhapsody is een drijvende evenementenlocatie die het beste van een goede venue aan wal en een schip met elkaar combineert. Met veel zorg, liefde en passie heeft het team van Constant in Beweging maandenlang, dag en nacht gewerkt aan het creëren van dit unieke evenementenschip. De kernwaarden betrouwbaar, puur, inspirerend, groots en vrijheid, tevens de kernwaarden van het merk, staan als een paal boven water.

Blue Rhapsody staat voor een rijke variatie aan beleving en gastvrijheid op hoog niveau. Sinds 1 juli jl. verwelkomt de crew al haar gasten aan boord voor een inspirerende verkenning over schip en water. De bouw van het schip, uniek vanwege haar Nederlandse oorsprong, lag in handen van Teamco Shipyard uit Heusden.

Drijvende venue voor grote en kleine events

De Blue Rhapsody meet 85m lang en 12m breed. Het vaartuig telt 3 verdiepingen met diverse lounges, een binnentuin, zonnedek, podium met lift en biedt ruimte aan maximaal 600 gasten. Een drijvende venue dus, uitstekend geschikt voor grote bijeenkomsten. Daarnaast is het interieur er tevens op ontworpen dat ook voor kleinere groepen de juiste sfeer kan worden gecreëerd. De mogelijkheden zijn immers oneindig.

Hi-Tech uitrusting

Het schip is bovendien uitgerust met de modernste techniek die momenteel te vinden is. Licht, video en geluid zorgen samen voor een perfect samenspel dat bijdraagt aan de compositie van de evenementen. Band, dj of presentatie; op Blue Rhapsody is het altijd plug and play, waarbij een perfect beeld en geluid gewaarborgd is.

Gepassioneerd team

Het team achter Blue Rhapsody heeft een ongekende passie voor Events. “Blue Rhapsody is een uniek project dat alleen gerealiseerd kon worden dankzij de tomeloze inzet van onze crew. We zijn een hecht en gedreven team met jarenlange ervaring met de organisatie en hosting van evenementen op het water”, aldus managing director Eric van der Zwaluw.

Sanne Krijnen en zijn collega Suzanne van de Nadort zijn verantwoordelijk voor de verkoop van Blue Rhapsody. Beiden zijn gepokt en gemazeld in het evenementenvak en worden graag uitgedaagd om een onderscheidend en verrassend evenementconcept te ontwikkelen voor hun opdrachtgevers.  Aan boord zorgt de vaste crew, bestaande uit kapiteins Daan Oostland en Jelle Lolkema, chef- kok Erik Schouten en locatiemanagers Lukas Busser en Harrold Kroeske voor de perfecte uitvoering van ieder evenement. Zij zijn allen al lang werkzaam op de schepen van Constant in Beweging en bezitten de kennis en ervaring om van ieder varend evenement een succes te maken.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Varende seminarie locatie – Blue Rhapsody

Shares

You May Also Like

Brugge bouwt nieuw beurs- en congrescentrum in historische binnenstad

Stad Brugge besliste in het voorjaar van 2018 om de opdracht voor de bouw ...

Inbrekers slaan toe in nieuwe eventlocatie ‘Radar’ in Lokeren

Vannacht omstreeks 23u.45 probeerden (vermoedelijk) zes mensen in te breken op de nieuwe eventlocatie ...

New Balls Please opent nieuwe vestiging en verwelkomt Serge Deben

Begin deze maand hield evenementenkantoor New Balls Please hun nieuwe vestiging in Brussel boven ...

Event Masters heeft nieuwe thuisbasis

Event Masters zette in de zomer van 2019 een grote stap in haar bestaansgeschiedenis. ...

#micellorca20 … Niet te missen!

Ik ben van nature een dromer, maar de meeste van mijn dromen laat ik ...