Constant in Beweging lanceert drijvende evenementenlocatie Blue Rhapsody

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Blue Rhapsody is een drijvende evenementenlocatie die het beste van een goede venue aan wal en een schip met elkaar combineert. Met veel zorg, liefde en passie heeft het team van Constant in Beweging maandenlang, dag en nacht gewerkt aan het creëren van dit unieke evenementenschip. De kernwaarden betrouwbaar, puur, inspirerend, groots en vrijheid, tevens de kernwaarden van het merk, staan als een paal boven water.

Blue Rhapsody staat voor een rijke variatie aan beleving en gastvrijheid op hoog niveau. Sinds 1 juli jl. verwelkomt de crew al haar gasten aan boord voor een inspirerende verkenning over schip en water. De bouw van het schip, uniek vanwege haar Nederlandse oorsprong, lag in handen van Teamco Shipyard uit Heusden.

Drijvende venue voor grote en kleine events

De Blue Rhapsody meet 85m lang en 12m breed. Het vaartuig telt 3 verdiepingen met diverse lounges, een binnentuin, zonnedek, podium met lift en biedt ruimte aan maximaal 600 gasten. Een drijvende venue dus, uitstekend geschikt voor grote bijeenkomsten. Daarnaast is het interieur er tevens op ontworpen dat ook voor kleinere groepen de juiste sfeer kan worden gecreëerd. De mogelijkheden zijn immers oneindig.

Hi-Tech uitrusting

Het schip is bovendien uitgerust met de modernste techniek die momenteel te vinden is. Licht, video en geluid zorgen samen voor een perfect samenspel dat bijdraagt aan de compositie van de evenementen. Band, dj of presentatie; op Blue Rhapsody is het altijd plug and play, waarbij een perfect beeld en geluid gewaarborgd is.

Gepassioneerd team

Het team achter Blue Rhapsody heeft een ongekende passie voor Events. “Blue Rhapsody is een uniek project dat alleen gerealiseerd kon worden dankzij de tomeloze inzet van onze crew. We zijn een hecht en gedreven team met jarenlange ervaring met de organisatie en hosting van evenementen op het water”, aldus managing director Eric van der Zwaluw.

Sanne Krijnen en zijn collega Suzanne van de Nadort zijn verantwoordelijk voor de verkoop van Blue Rhapsody. Beiden zijn gepokt en gemazeld in het evenementenvak en worden graag uitgedaagd om een onderscheidend en verrassend evenementconcept te ontwikkelen voor hun opdrachtgevers.  Aan boord zorgt de vaste crew, bestaande uit kapiteins Daan Oostland en Jelle Lolkema, chef- kok Erik Schouten en locatiemanagers Lukas Busser en Harrold Kroeske voor de perfecte uitvoering van ieder evenement. Zij zijn allen al lang werkzaam op de schepen van Constant in Beweging en bezitten de kennis en ervaring om van ieder varend evenement een succes te maken.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Varende seminarie locatie – Blue Rhapsody

Shares

You May Also Like

Van der Valk en Jansen ‘preus’ op nieuw hotel in Gent

Veel bedrijvigheid rondom de Ghelamco Arena in Gent: de vakmannen van Jansen the Building ...

125.000 examens op Flanders Expo en Antwerp Expo vanaf 25 mei tot 1 juli 2020 volgens de nieuwe anderhalve meter-norm

Binnenkort starten de examens voor de studenten van universiteiten en hogescholen. Heel wat onderwijsinstellingen ...

Reopening Living Tomorrow Meeting Center

Living Tomorrow is happy to provide you with an update on their workflow and ...

Zes onlinedebatten, voor en door de sector

De reissector staat te popelen om terug van start te gaan. Een nieuw initiatief ...

Eventsector schiet onderwijs, steden en bedrijven te hulp met tijdelijke mobiele wasbakken

Acht eventbureaus hebben vanuit het Expert Center Event Marketing van de ACC (de vakvereniging ...