Convention Bureau Event Park Amsterdam officieel gelanceerd

Het Convention Bureau Event Park Amsterdam is officieel gelanceerd in restaurant Bij Qunis in Lijnden. Wethouder Adam Elzakalai, van Economische Zaken en Citymarketing, heeft de eerste symbolische plaquette overhandigd aan Floris Licht, een van de initiatiefnemers en voorzitter van het Convention Bureau. Het bureau is opgericht om gemeente Haarlemmermeer als unieke regio voor de planning en organisatie van (inter)nationale meetings, incentives, congressen, beurzen en andere evenementen te promoten. Bij de start telt het platform al 27 aangesloten partners.

Met het overhandigen van de plaquette is het platform officieel geboren. “Wij zijn erg blij dat Haarlemmermeer hiermee op de kaart wordt gezet bij meetingplanners – en congresorganisatoren”, aldus Wethouder Adam Elzakalai. “Als Haarlemmermeer hebben wij heel veel moois te bieden, waaronder uitstekende hotels en inspirerende locaties. Wij zien daarom veel kansen.”

Bijzondere plaquette

De overhandigde plaquette wordt bij de deelnemende partners op 1.50 meter boven de grond geplaatst. De bijbehorende modern vormgegeven golf wordt bevestigd op nul NAP, het niveau van het Nieuw Amsterdams Peil. Op deze wijze wordt gevisualiseerd hoeveel meter men op de betreffende plek onder zeeniveau staat.

Een logische stap

Licht noemt het ontstaan van het platform een logische stap: “Haarlemmermeer is in vergelijking met het overvolle Amsterdam een stuk beter beschikbaar, bereikbaar én betaalbaar, gelijk aan de pay-off van Event Park Amsterdam. Door de handen ineen te slaan is er een krachtig platform ontstaan waarmee met vereende krachten een heldere boodschap aan de meetingmarkt kan worden afgegeven. Dat alles komt samen op het moderne platform, waar voor potentiële opdrachtgevers een zeer uitgebreid aanbod te vinden is aan grote, professionele partijen in de regio. ”

Het Convention Bureau streeft ernaar om de komende jaren verder uit te groeien tot een sterk, onafhankelijk orgaan met een gerespecteerde nationale- én internationale naam als professionele en betrouwbare congres- en meetingpartner.

Over Event Park Amsterdam

Convention Bureau Event Park Amsterdam heeft als doel de mogelijkheden voor congressen en events in Haarlemmermeer helder in kaart te brengen middels strategische samenwerkingen die geëtaleerd en te boeken zijn via een online platform. Het Convention Bureau is onafhankelijk adviseur en helpt prospects bij hun zoektocht naar één of meerdere geschikte in Haarlemmermeer gevestigde hotels, meeting locaties en/of leveranciers en ondersteunt zo gewenst ook bij de eerste fase van planning en organisatie van een congres of evenement. De organisatie zal actief beurzen en evenementen bezoeken en organiseren om daarmee haar doelgroep ook persoonlijk in het hart te raken en te triggeren congressen en events in de toekomst in Haarlemmermeer onder te brengen.

De nieuwe website van Event Park Amsterdam is: www.eventparkamsterdam.com.

Shares

You May Also Like

Pop up het levende bord

Een prikkeling voor je zintuigen Dit najaar prikkelen Witti Group en Total-e niet alleen ...

Vayamundo maakte het verschil – Vayamundo Houffalize

Het mag gezegd worden… Bij Vandemoortele waren ze uitermate tevreden over hun tweedaagse bij ...

Apply kijkt terug op een geslaagde Veiligheidsdag

Eventcase: 9e Apply Veiligheidsdag De jaarlijkse Veiligheidsdag van Apply is geen alledaags congres. Van ...

Twee video’s van Sylvester bekroond voor straffe corporate storytelling

Het Belgian Corporate Video Festival bekroont elk jaar de meest spraakmakende short form contentvideo’s ...

Nieuwe website Carbon Hotel

Zopas ging de nieuwe website van Carbon Hotel live, het unieke designhotel van Different ...

Discover the Van der Valk Congres Hotel Liège

Welcome to the Van der Valk Congress Hotel Liege! The ideal place for your ...