Convention Bureau Event Park Amsterdam officieel gelanceerd

Het Convention Bureau Event Park Amsterdam is officieel gelanceerd in restaurant Bij Qunis in Lijnden. Wethouder Adam Elzakalai, van Economische Zaken en Citymarketing, heeft de eerste symbolische plaquette overhandigd aan Floris Licht, een van de initiatiefnemers en voorzitter van het Convention Bureau. Het bureau is opgericht om gemeente Haarlemmermeer als unieke regio voor de planning en organisatie van (inter)nationale meetings, incentives, congressen, beurzen en andere evenementen te promoten. Bij de start telt het platform al 27 aangesloten partners.

Met het overhandigen van de plaquette is het platform officieel geboren. “Wij zijn erg blij dat Haarlemmermeer hiermee op de kaart wordt gezet bij meetingplanners – en congresorganisatoren”, aldus Wethouder Adam Elzakalai. “Als Haarlemmermeer hebben wij heel veel moois te bieden, waaronder uitstekende hotels en inspirerende locaties. Wij zien daarom veel kansen.”

Bijzondere plaquette

De overhandigde plaquette wordt bij de deelnemende partners op 1.50 meter boven de grond geplaatst. De bijbehorende modern vormgegeven golf wordt bevestigd op nul NAP, het niveau van het Nieuw Amsterdams Peil. Op deze wijze wordt gevisualiseerd hoeveel meter men op de betreffende plek onder zeeniveau staat.

Een logische stap

Licht noemt het ontstaan van het platform een logische stap: “Haarlemmermeer is in vergelijking met het overvolle Amsterdam een stuk beter beschikbaar, bereikbaar én betaalbaar, gelijk aan de pay-off van Event Park Amsterdam. Door de handen ineen te slaan is er een krachtig platform ontstaan waarmee met vereende krachten een heldere boodschap aan de meetingmarkt kan worden afgegeven. Dat alles komt samen op het moderne platform, waar voor potentiële opdrachtgevers een zeer uitgebreid aanbod te vinden is aan grote, professionele partijen in de regio. ”

Het Convention Bureau streeft ernaar om de komende jaren verder uit te groeien tot een sterk, onafhankelijk orgaan met een gerespecteerde nationale- én internationale naam als professionele en betrouwbare congres- en meetingpartner.

Over Event Park Amsterdam

Convention Bureau Event Park Amsterdam heeft als doel de mogelijkheden voor congressen en events in Haarlemmermeer helder in kaart te brengen middels strategische samenwerkingen die geëtaleerd en te boeken zijn via een online platform. Het Convention Bureau is onafhankelijk adviseur en helpt prospects bij hun zoektocht naar één of meerdere geschikte in Haarlemmermeer gevestigde hotels, meeting locaties en/of leveranciers en ondersteunt zo gewenst ook bij de eerste fase van planning en organisatie van een congres of evenement. De organisatie zal actief beurzen en evenementen bezoeken en organiseren om daarmee haar doelgroep ook persoonlijk in het hart te raken en te triggeren congressen en events in de toekomst in Haarlemmermeer onder te brengen.

De nieuwe website van Event Park Amsterdam is: www.eventparkamsterdam.com.

Shares

You May Also Like

Eco-Responsible Meetings at The Hotel.Brussels

The Hotel recently obtained the “Green Key” Certification for the eco-responsible initiatives they have ...

Noordzeecruise windmolenpark

Getriggerd door duurzame energie op zee? Scheep in met uw team voor een avontuurlijke ...

40e kunstexpositielocatie voor BooART Kunstbemiddeling

Bemiddeling tussen hoteliers en kunstenaars blijkt groot succes Bemiddeling tussen hoteliers en kunstenaars blijkt ...

MIDES Awards 2019 powered by DM&S

Binnen de cross mediale aanpak van het agentschap DM&S waande op 23 februari 2019 ...

Dinant, gekozen in de top 15 van de Best European Destinations 2019

Een idee voor uw volgende event? Dinant is goed bekend bij de binnenlandse of ...