Corona Lockdown geen downtime voor Geert Debusschere, zaakvoerder van Ecco La Luna

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Kalmere periode tijdens de lockdown? Niet voor Geert Debusschere en zijn medewerkers van Ecco La Luna. Naast het feit dat hij voor de vierde keer vader werd, heeft de zaakvoerder niet stilgezeten. Aan Olivier Wauters, Executive Director van Eventonline, gaf hij een update.

“In eerste instantie hebben we van die kalmere periode gebruikt gemaakt om onze website te actualiseren,” vertelt Geert Debusschere. “Daarnaast hebben we tevens een nieuwe drietalige catalogus Nederlands-Frans-Engels gelanceerd met daarin een aantal formats die we aanraden. Bovendien hebben we ook een aantal nieuw formats ontwikkeld, games die je live of hybride kan spelen. Zo bleven onze medewerkers goed aan het werk en werd niemand technisch werkloos tijdens de pandemie.”

Verder is het bedrijf druk bezig geweest met de laatste fase van de bouw van hun nieuwe kantoor annex magazijn “Dat zit ondertussen echt wel in de eindfase want we hopen per 1 juli ons nieuwe hoofdkwartier in gebruik te kunnen nemen,” aldus de zaakvoerder.

Blijvende impact

Volgens Geert Debusschere zullen we van de Corona-crisis een blijvende impact ervaren. “Mensen gaan hun gedrag aanpassen en duurzaamheid wordt toch wel een streefdoel, denk ik. We gaan allemaal meer telewerken en daardoor files vermijden, misschien wel wat minder gaan reizen en bijgevolg wat meer vergaderingen houden in ‘remote conference’-stijl, zoals tijdens de pandemie. Zakenreizen zullen altijd blijven bestaan, maar de frequentie zal waarschijnlijk afnemen. Enkel wanneer het nodig of opportuun is om elkaar fysiek te ontmoeten. Wij willen dan ook die manier van denken blijven ondersteunen met onze remote en hybride live oplossingen inzake meetings en teambuildings.”

Inspiraties

Soms ligt de inspiratie voor nieuwe formats waar je het niet verwacht. “Vaak worden we geïnspireerd door onze klanten,” stelt Geert Debusschere. “Klanten komen soms met een vraag waarvoor je niet onmiddellijk een antwoord op het schap hebt liggen, maar maatwerk de oplossing biedt. Achteraf ga je dat resultaat dan als een product in de markt zetten omdat je merkt dat iedereen er wel enthousiast over is. Soms gebeurt het dat je ook getriggerd wordt door iets dat je tegenkomt langs de kant van de weg. En verder hebben we een heel creatief team waardoor we een heleboel formats hebben die ontstaan uit het brein van onze medewerkers. We blijven dan ook altijd innovatief vooruitkijken. Lockdown of geen lockdown,” aldus nog de zaakvoerder.

Unieke teambuildings voor bedrijven – Ecco La Luna

Shares

You May Also Like

The Oval Office organiseert eerste 'CERMified' events voor BMW en Proximus

Sinds 1 juli is het officieel weer toegestaan om, onder bepaalde door de overheid ...

The Oval Office doet voor Natuur en Bos de Groeten uit Buitengewoon Binnenland

Een staycation of dichtbijvakantie was wellicht nooit zo in trek als deze zomer. Als beheerder ...

Meeting Professionals International Belgium Chapter appoints new President and the Board

Meeting Professionals International (MPI) is the largest meeting and event industry association worldwide. Founded ...

Groepsboekingen op Surfers Paradise zijn in juli en augustus terug mogelijk!

Deze zomer aangepast naar de coronamaatregelen maar daarom niet minder sfeervol. Enige verschil is ...

Kasteel Tivoli verwelkomt je weer

Ze verwelkomen je terug met veel enthousiasme en in alle veiligheid. De orangerie van ...

Inspirerend, veilig en efficiënt in Pillows Limburg

Bij Pillows Charme Hotel Château De Raay in Baarlo, Limburg zijn ze er klaar ...