Corona-proof communiceren met medewerkers en/of klanten?

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

MoJuice pakt uit met pasklare oplossing voor elke communicatiestrategie

Ook voor MoJuice stond de wereld in maart 2020 stil. Als productiehuis met een sterke presence in de wereld van live events en conventions werd het Leuvens bedrijf gedwongen een nieuwe koers uit te zetten bij de start van de crisis.  Stilzitten zit niet in het DNA, en MoJuice ging meteen aan de slag.

Om het ruime klantenbestand te ondersteunen in hun zoektocht naar kwalitatieve alternatieven voor interne en externe communicatie, werd er in recordtempo een virtual studio uit de grond gestampt. Met een knappe green key als achtergrond worden straffe keynotes in een op maat gemaakt 3D-decor de benchmark voor corporate communication.

Ondertussen werkte MoJuice achter de schermen volop aan een eigen streamingplatform onder de vleugels van Whales on Waves, dat garant staat voor interactieve eventtools.

Tegelijkertijd werd er ten volle ingezet op het bouwen van livestream studio’s. In de drie livestreamstudio wordt de kwalitatieve look & feel van een TV studio gepaard wordt met de betrouwbare interactiviteit van het eigen Whales on Waves – streamingplatform. De livestreamstudio’s werden een groot succes, de combinatie van mooie standaardsets en de flexibiliteit om volledige studiosets op maat van de klant uit te bouwen bleek een succes.

Niet alleen binnenshuis, maar ook buiten de muren van de MoJuice’s studio’s ging het Leuvens bedrijf aan de slag. Tijdens de zomermaanden sloeg MoJuice de handen in elkaar met Kinepolis. Op vraag van de bioscoopketen bouwde MoJuice een heuse Kinepolis On Tour en trok door heel het land. Het werd een uit de kluiten gewassen drive-in experience waarbij filmliefhebbers op veilige afstand van de laatste films konden genieten. MoJuice bracht het grootste outdoor ledscherm van Europa in stelling, en zorgde dat de kijkers de autoradio konden afstemmen op de filmfrequentie. Uiteraard mocht popcorn niet ontbreken, en dat kon je simpelweg met de smartphone vanuit de wagen bestellen.

Het najaar werd er eentje vol live-streamings met vele leuke en interactieve shows. MoJuice gebruikte die periode ook om het eigen 100% betrouwbare en secure live-stream platform te finaliseren én opnieuw een vers COVID-proof concept boven de doopvont te houden en de MoJuice Company Radio werd geboren. Een live uitzending op locatie, in een mobiele studio of in het bedrijf, of rechstreeks vanuit de MoJuice studio’s in Leuven; het kan allemaal en biedt opnieuw een mooi antwoord op de vraag naar sterke en kwaliteitsvolle communicatie.

Het Leuvens productiehuis recht zijn schouders tijdens deze crisis.  In een recordtempo zorgde MoJuice voor een gepast concept voor elk bedrijf en voor elke communicatieve vraag in dit bizar corona tijdperk.

Livestream studio’s: 

MoJuice beschikt over 3 event studio’s om uw streamings te verzorgen. Van eenvoudige set-ups tot volwaardige TV-shows, helemaal afgestemd op de eigen communicatieve noden.

State of the art virtual studio:

Onze greenkey studio staat altijd ter uwer beschikking voor elke virtuele presentatie; live en interactief.

Company Radio:

On tour, op uw locatie of een uitzending vanuit het MoJuice productiehuis. Live radio is een ideale manier om maandelijks, wekelijks of dagelijks uw medewerkers te informeren en te motiveren. Livestream radio voor je medewerkers door je medewerkers.

Drive In Events: 

Nodig uw gasten uit met de wagen en breng uw boodschappen op het grote scherm. Joe Biden deed het zo in zijn aanloop naar het presidentschap in de US. Waarom zou u uw klanten niet toespreken op deze manier ?

Meer info: info@mojuice.com of 016/20.60.76

Cross-Media Productiehuis – Mojuice

Shares

You May Also Like

Yalo Hotel: De ‘vree wijze’ nieuwe speler van de Gentse hotelscène

Op de hoek van de hippe Brabantdam met het François Laurentplein opent binnenkort het ...

Meet in Wallonia Day – 7 oktober

Wallonië-België Toerisme organiseert op 7 oktober de tweede editie van de ‘Meet in Wallonia ...

Je volgende meeting? Toch in Oostende met zicht op zee!

Kiezen voor Oostende als locatie voor je volgende evenement, is opteren voor een brede ...

Kloster Heidberg: klinkt veraf, maar toch dichtbij

Kloster Heidberg is een geklasseerd erfgoed uit de 18de eeuw dat je terugvindt in ...

Pop-up Team-buildings at Holiday Inn Brussels airport
In collaboration with Event Masters

Where: Holiday Inn Brussels Airport
When: September & October 2021