Crowne Plaza Brussels Airport Hotel geeft management in handen van studenten Erasmushogeschool Brussel

© Erasmushogeschool Brussel
In de achtergrond: Najib Arayer, General Manager van Crowne Plaza Brussels Airport Hotel.

Erasmushogeschool Brussel & Crowne Plaza Brussels Airport Hotel slaan de handen ineen voor een “hotel takeover”. Studenten van de opleiding Hotelmanagement leren zo de knepen van het hotelvak. Crowne Plaza beklemtoont hiermee haar profiel als aantrekkelijke werkgever voor aanstormend talent.

Begin december 2019 zullen 150 studenten van de opleiding Hotelmanagement van de Erasmushogeschool Brussel gedurende één week het Crowne Plaza Brussels Airport hotel overnemen. Het programma is ontworpen om de eerste, tweede- en derdejaarsstudenten een realistische kijk te geven op de werkomgeving in het hotel.

De studenten zullen verschillende taken tijdens de “hotel takeover” op zich nemen – van het inchecken van de gasten, tot het runnen van het housekeeping department. Laatstejaarsstudenten proeven ook van managementfuncties, het profiel waaraan ze beantwoorden nadat ze hun diploma hebben behaald.

Najib Arayer, General Manager Crowne Plaza Brussels Airport: “Wij zijn ontzettend trots om deel uit te maken van dit project. Als werkgever is het belangrijk om de studenten een goed beeld te geven over het reilen en zeilen in een hotel. Het is een goede opportuniteit voor ons om onze passie en ervaring met de toekomstige hoteliers te delen. Ik ben er zeker van dat het een leerrijke ervaring zal zijn voor iedereen. Binnen IHG (Intercontinental Hotels Group) geloven we in jonge talenten en er zijn verschillende programma’s, zoals Future Leaders en de IHG Academy, die bijdragen in de scholing en ontwikkeling van onze medewerkers.”

Sarah De Ridder, opleidingshoofd Hotelmanagement, Erasmushogeschool Brussel:
“De hotel takeover is de kers op de taart voor onze opleiding. De opbouw van onze bachelor, de levensechte hotelsimulaties en stevige focus op kwalitatieve stages in binnen- en buitenland komen samen in dit ambitieus project. We zijn vereerd dat Crowne Plaza Brussels Airport mee in dit avontuur stapt. Samen willen we innoveren en investeren in de toekomst van de sector en de opleiding.”

Het hele project is in december te volgen via de sociale mediakanalen van Crowne Plaza Brussels Airport en Erasmushogeschool Brussel.

Meer info
Erasmushogeschool Brussel: Sarah De Ridder, opleidingshoofd Hotelmanagement, sarah.de.ridder@ehb.be, tel 0484 31 12 60
Infodag op zaterdag 22 juni van 10 tot 15 uur, zie www.ehb.be
Crowne Plaza Brussels Airport Hotel: Najib Arayer, General Manager, najib.arayer@ihg.com,
0478 98 58 35, www.crowneplaza.com/cpbrusselsarpt

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Congreshotel in Brussel – Crowne Plaza Brussels Airport

Shares

You May Also Like

Organiseer jouw teambuilding aan zee – ibis Styles Zeebrugge

Een goede teamsfeer en employer branding zijn vandaag de dag cruciaal binnen een bedrijf. ...

Veldeman lanceert nieuwe booghal

Een aluhal kopen? Goed nieuws: het gamma van Veldeman kent een nieuwe telg, de Arcada ...

Mallorca, de perfecte event- en congreslocatie – Palma Congress Center

Wanneer je denkt aan Mallorca denk je aan de prachtige stranden, het goede weer, ...

Avernas Golf Club – Gezellig en familiaal

U wilt uw collega’s samenbrengen of uw klanten uitnodigen op een originele plek waar ...

Oostende wordt thuisbasis voor Belgian Cats in Februari

De internationale basketbalfederatie FIBA besliste onlangs over de organiserende landen van de preolympische kwalificatietornooien ...