Cucina e Concerto

Cucina e Concerto, een nieuw culinair concept. Een avondvullend programma met een heerlijk Italiaans diner aangevuld met optredens van artiesten met een fantastisch Italiaans repertoire. De naam Cucina e Concerto zegt het al: Boretti combineert de Italiaanse keuken met bijpassende Italiaanstalige muziek. De mix van deze twee belevenissen brengt de grootste artiesten en typisch Italiaanse gerechten samen.

Op 22 december organiseren we de eerste editie van Cucina e Concerto in kerstsfeer en gemoedelijk en kleinschalig; “Festa di Natale”. Dit Italiaans getinte evenement wordt georganiseerd door Italian kitchen lifestyle brand Boretti. Eindelijk, een evenement in België waarbij de passie voor Italië centraal staat. In samenwerking met Catering Van Eyck stelt Boretti een ‘sharing concept’ in de vorm van een driegangen diner samen. Geniet achteraf van de live concerten van Laura Tesoro, We Two in Symphony en Gabriella Massa. U hoeft niet per se naar Italië om La Dolce Vita te ervaren. Gekozen is om dit evenement vlak voor kerst plaats te laten vinden, de meest gezellige periode van het jaar dat in teken staan van waardevolle momenten met ‘la famiglia’ en ‘amici’.

Gedurende deze avond kunt u genieten van een driegangendiner aangevuld met muziek van bijzonder getalenteerde artiesten voor 79,00. Véronique De Kock zal als gastvrouw, maar vooral als Italofiel de avond in goede banen leiden. De Bokrijk in Genk (Hangar 58) wordt de locatie voor dit feestelijke evenement. Deze plek biedt ruimte voor warmte, gastvrijheid, sfeervol dineren en Italiaanse klanken. Er zal met hart en ziel Italiaans worden gekookt, het menu wordt 1 december door Catering Van Eyck op de website cucinaconcerto.be onthuld.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Bedrijfscatering voor events – Catering van Eyck

Shares

You May Also Like

Soirée découverte with a touch of ‘Orient Express’

Onlangs organiseerde AccorHotels het event Soirée découverte with a touch of ‘Orient Express’ voor ...

Nieuwe GM voor Ramada Plaza Antwerp

Sinds oktober heeft Ramada Plaza Antwerp een nieuwe General Manager, m.n. Maurits van Zwol. ...

New Balls Please toont dat AZ Klina klaar is voor de toekomst in het Kasteel van Brasschaat

Deze jaarlijkse Huisartsenreceptie van AZ Klina waar de nieuwe specialisten aan de verzamelde huisartsen ...

BEA Awards 2019: De 20 finaleprojecten worden aan het publiek voorgesteld

De Jury van de BEA Awards 2019 heeft de 20 beste eventcommunicatieprojecten van het ...

Limburgs bedrijf Festarent breng jouw feestje nog dichter!

Total-E is een jong en dynamisch bedrijf dat diensten en materialen levert voor haar ...

Eventnews en Eventonline ondersteunen de BEA Awards

Eventonline en Eventnews hebben besloten deel te nemen aan het ‘Share the Spotlight’-concept van de BEA Awards2019. Concreet hebben ...