Danny Stevens, Fieldddrive, we werken wereldwijd met ons nieuwe systeem, dat twee keer zo snel is als alle andere badgeprintsystemen

“We veranderen de bezoekerservaring met ons system” 

Danny Stevens van Field Drive is zeer optimistisch over de prestaties van het systeem dat ze introduceren: ‘Dit is ons on-site badging systeem.  Nieuw is dat het is gebaseerd op gezichtsherkenning. Meestal uploaden mensen hun foto tijdens de registratie, en wanneer ze naar de kiosk lopen, verschijnt hun naam en wordt de badge live afgedrukt.

Het systeem herkent de deelnemer en de badge wordt aangemaakt. Dit geeft een totaal nieuwe bezoekerservaring en verkort eigenlijk de inchecktijd voor alle deelnemers tot 9 seconden.  Het is twee keer sneller dan elk ander registratiesysteem in de markt. 

We hebben het hier over dubbelzijdig, full colour printen, gekoppeld aan elke soort database waarmee u werkt, of het nu gaat om e-touch, c-vent of een ander associatie maangement platform. We doen de handling en we kunnen dit op wereldwijde schaal doen, dus waar u ook naar toe gaat, we zijn er om u te helpen.

 

Shares

You May Also Like

Uw evenement in Waerboom

Waerboom in Groot-Bijgaarden is een multifunctionele toplocatie, centraal gelegen in België̈. Een unieke seminarielocatie ...

2-daags arrangement “Wild & Wijn”

HUBERMONT, SPACE FOR DEVELOPMENT & LEISURE Menu  van onze Chef  Jean Dominique Trilogie des ...

Hosting your next conference in Brussels? Three good reasons why to opt for Thon Hotels!

Five different locations within Brussels Location is key when selecting a venue to host ...

Las Vegas @ Docks Dome

Buitengewoon! Zo kunnen ze het thema van het ‘Las Vegas’ feest, georganiseerd door Jetset ...

Thon Hotels launches New Promo Video

Thon Hotels has launched a new promo video to offer its customers a preview ...