Data News twee keer aan het feest in de Wild Gallery!

Naar aanleiding van het evenement ‘CIO of the year’ koos Data News voor een groot(s) feest in ‘Scottish’ stijl onder het dak van de Brusselse Wild Gallery. Het ging dit jaar om een dubbel verjaardagsfeest: enerzijds vierde men het 25-jarige bestaan van de beloning van de beste ICT-projecten van het jaar, anderzijds stond de 10de bekroning van de Chief Information Officer van het jaar op het menu.

De CIO’s die deze titel behalen, zijn degenen die ICT-tools gebruiken met als doel “het optimaliseren van operationele beheer en het genereren van een concrete toegevoegde waarde voor hun bedrijf”. De belangrijkste factor achter deze benoeming is de capaciteit van de kanshebbers om hun leiderschap, hun strategische visie en een dynamische benadering van hun beroep aan te tonen.

De drie genomineerden van het jaar 2017 waren Dirk Altgassen (Group CIO van Etex), Sam Lloyd (CIO van Telenet) en Bjorn Van Reet (CIO van Kinepolis Group).

De winnaar van de titel ‘CIO van het jaar 2017’ wordt niet alleen gekozen aan de hand van de online stemmen van de lezers van Data News vóór het evenement, maar ook via de stemmen van een professionele en academische jury tijdens het evenement zelf. Deze jury bestaat uit vertegenwoordigers van Belgische IT-communities, voormalige laureaten en IT-academici.

Het evenement begon met een welkomstreceptie, gevolgd door een lezing en de uitreiking van de awards. Bjorn Van Reet (CIO van Kinepolis Group) ging met de begeerde ‘CIO of the year’ award aan de haal. Na de grote aankondiging vond er binnen de postindustriële muren van de Wild Gallery een walking dinner plaats. Het diner bleek voor de ICT-gemeenschap een uitstekende gelegenheid om te netwerken.

Organisator Datanews is een maandelijks IT-magazine van de Roularta-mediagroep dat focust op de Belgische IT-actualiteit en bericht over trends en opinies van de sector. Het blad is dé referentie voor IT-toepassingen, technologie, IT-managers en eindgebruikers in bedrijven, overheidsinstanties, onderwijs en IT-verenigingen.

Wild Gallery
Gerijstraat 11 – 1190 Brussel
info@wildgallery.be
Tel : +32 2 344 41 55
www.wildgallery.be

Roularta Media Group
Raketstraat 50 – 1130 Brussel
www.roularta.be

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Zalen voor personeelsfeesten in Brussel – Wild Gallery

Shares

You May Also Like

Informele netwerkdrink voor eventsector Bien Venue in Interactive Hub

Sinds een aantal jaar wordt regelmatig de gratis informele drink voor de eventsector ‘Bien ...

2018 werd gevierd door DELA in Docks Dome

Het jaarlijkse personeelsfeest van DELA vond plaats bij DOCKS DOME. Voor het 80-jarige jubileum ...

Lucky Events neemt Casino Las Vegas over

Geert Watty is reeds lange tijd actief in de evenementensector. Twaalf jaar geleden nam ...

TRAINM Foundation Gala Dinner in De Zuiderkroon

Op 21 september vond het TRAINM Foundation Gala Dinner plaats in De Zuiderkroon in ...

PRG GroundControl™ Followspot wint een Engineering Emmy

Elke drie jaar is La Louvière het décor voor één van wereld’s grootste outdoor ...

Jullie favoriet ‘The Happy room’ – Seminar@home

The Happy Room is één van de meest geboekte locaties en bevindt zich in ...