De Bosuil: Voetbaltempel waar je ook als bedrijf kan scoren!

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

De Bosuil: de ‘Hel van Deurne-Noord’. Iedereen kent de mythische thuishaven van ‘The Great Old, ‘s lands oudste voetbalclub met stamnummer 1. Het stadion met haar prachtige nieuwe hoofdtribune is echter meer dan een voetbaltempel. Ook bedrijven kunnen er scoren. Olivier Wauters, Executive Director van Eventonline, kreeg uitleg van Anouk Dehaes, Event verantwoordelijke op Royal Antwerp Football Club.

“Op een wedstrijddag zijn er heel wat organisatorische taken. Vergeet niet dat wij telkens 15.000 enthousiaste fans ontvangen. Maar daarnaast is er ook plaats voor business & leisure. Wij kunnen een brede waaier van evenementen organiseren en grote groepen ontvangen. Dan denk ik bijvoorbeeld aan congressen, seminaries, vakbeurzen, maar ook kleinere vergaderingen vanaf tien personen.”

“Onze atypische eventlocatie ligt aan de groene stadsrand en is zeer vlot bereikbaar, zowel met eigen als met openbaar vervoer. Aan ons stadion zelf zijn 850 parkingplaatsen. En De Bosuil beschikt over veel multifunctionele en moduleerbare zalen mét veel daglicht.”

“Naast het aanbieden van een mooie locatie, staan wij ook graag op één lijn met de kant. Intussen hebben we al heel wat ervaring met het organiseren van events en die expertise stellen we graag ter beschikking. Dus wij kunnen heel wat extra professionele diensten aanbieden om van eender welk event een succes te maken.”

“De grotere events vinden plaats op de eerste, tweede en derde verdieping van het stadion, telkens goed voor zo’n 2.000m2. Die zalen kunnen we volledig inrichten naar de smaak van de klant. Dat kan gaan van netwerkmomenten en bedrijfsfeesten tot break-out rooms tijdens congressen. Op de vierde verdieping bevinden zich de Royal Loges met een volledig zicht op het voetbalveld. Ideaal voor kleine vergaderingen tot twaalf personen. Momenteel wordt er verder gewerkt om in het stadion kant en klare sky lounges voor vijftig personen aan te bieden. Als professionele club blijven we groeien op alle gebieden”, aldus Anouk.

Tot slot nog een klein woordje over het paradepaardje van het stadion: de Diamond Lounge. “Wie tijdens wedstrijddag in deze exclusieve zaal vertoeft, heeft een uniek zicht op de spelerstunnel. Ook op niet-wedstrijddagen lopen onze spelers op regelmatige basis doorheen de mixed zone en biedt de schuifdeur naar het veld een mooi beeld op de legendarische sfeertribune. Pure beleving!”

Op wedstrijddagen staat de infrastructuur uiteraard volledig in het kader van koning voetbal. Ook hiervoor kunnen formules op maat worden uitgewerkt.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Polyvalente eventlocatie in Deurne – Royal Antwerp FC

Shares

You May Also Like

Eco-Responsible Meetings at The Hotel.Brussels

The Hotel recently obtained the “Green Key” Certification for the eco-responsible initiatives they have ...

Noordzeecruise windmolenpark

Getriggerd door duurzame energie op zee? Scheep in met uw team voor een avontuurlijke ...

40e kunstexpositielocatie voor BooART Kunstbemiddeling

Bemiddeling tussen hoteliers en kunstenaars blijkt groot succes Bemiddeling tussen hoteliers en kunstenaars blijkt ...

MIDES Awards 2019 powered by DM&S

Binnen de cross mediale aanpak van het agentschap DM&S waande op 23 februari 2019 ...

Dinant, gekozen in de top 15 van de Best European Destinations 2019

Een idee voor uw volgende event? Dinant is goed bekend bij de binnenlandse of ...