De LEGO® Serious Play van wannapplay: zeg het met blokjes!

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Stel je voor: jij, je collega’s, de gekleurde LEGO® blokjes en de kleine gele mannetjes uit je kindertijd in een vergaderruimte op kantoor. Ondenkbaar?

En toch is dit mogelijk. Het bekende Deense bedrijf heeft inderdaad een aantal programmas en concepten ontwikkeld die aangepast zijn voor corporate activiteiten. En ja, de speelgoedblokken kunnen echte communicatiemiddelen worden en bijdragen aan een betere sfeer in het bedrijf. Daarom heeft wannapplay de concepten in zijn paneel van animaties voor ondernemingen geïntegreerd.

Twee concepten, twee verschillende doelen 
wannapplay biedt twee verschillende concepten aan: het LEGO® Serious Play programma en het LEGO® Challenge concept. De Serious Play-versie is eerder ontworpen als een coaching om teamverandering te vergemakkelijken, communicatie te verbeteren, problemen op te lossen enzovoort. De LEGO® Challenge, daarentegen, is meer vergelijkbaar met een echte teambuildingsactiviteit. De deelnemers moeten verschillende bouwuitdagingen aangaan en een beroep doen op hun teamspirit om deze te winnen.

Een eenvoudige activiteit, maar effectief!
Onlangs is wannapplay vertrokken naar een stadje niet ver van Parijs om er een LEGO® Serious Play te animeren. De 30 deelnemers hadden een duizendtal stukken LEGO®, meegebracht door wannapplay, ter beschikking. Ze gebruikten hun creativiteit en verbeeldingskracht om verschillende opdrachten te vervullen die door de animatoren werden gelanceerd. Zo konden ze zich uitdrukken over verschillende thema’s in verband met het bedrijf, die net een paar herstructureringen en veranderingen onderging. Het management was erg tevreden van de activiteit, die een aantal vragen voor hen naar voren bracht.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Teambuilding & Incentives – Wannapplay

Shares

You May Also Like

Nieuwe webspot voor MaisonRouge

Na de rebranding van eind september, is er nu ook een volledig vernieuwde website. ...

Event Masters: uniek in zijn soort

Event Masters is een bedrijf uniek in zijn soort. Opgericht in 1995, was Event ...

Ontdek Flinckheuvel, een landelijke parel voor winterse seminaries en feesten vlak bij Antwerpen

De meesterhoeve van het Kasteel van ’s Gravenwezel werd volledig ingericht door het team ...

Wintereditie Strantwerpen Club Cabane: Kerstmagie aan de Scheldeoever

‘Strantwerpen Club Cabane’, is een gekende en veel bezochte zomerlocatie op Linkeroever. Onlangs opende ...