De provincie Luik, The Unexpected Business Destination

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

TGV-station Luik-Guillemins, een ideale ligging. De provincie Luik is voor het bedrijfsleven een bijzondere bestemming waar diversiteit samengaat met toegankelijkheid en gezelligheid.

Er zijn zó veel mogelijkheden dat het Conventiebureau Liège-Spa Businessland de onmisbare partner is geworden voor de organisatie van uw evenementen. Wij geven u graag advies, maar kunnen ook zorgen voor de volledige of gedeeltelijke organisatie van uw evenement. Uw voordelen: een vast aanspreekpunt, professionele expertise met oog voor detail, een uitgebreide kennis van de streek en ruime ervaring met de organisatie van evenementen. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw evenement aan uw verwachtingen en wensen voldoet. Daarbij zorgt deze manier van werken voor tijdwinst, en dus ook voor een financiële besparing. Deze dienst is helemaal gratis.

U bent op zoek

… naar bijzondere activiteiten?
Het attractiepark Plopsa Coo aan de voet van de beroemde Watervallen van Coo beschikt over heel veel attracties die perfect in de natuurlijke omgeving zijn geïntegreerd. Een ideale locatie voor de organisatie van een onvergetelijk evenement. Er zijn activiteiten voor alle leeftijden, moderne voorzieningen … kortom een waterval aan avonturen!

… naar een origineel kader?
Midden in de Ardennen, vlak bij Aywaille, ontvangt Château d’Harzé u in een prestigieus kader. Een bezoek aan dit prachtige en comfortabele kasteel is een absolute must.

… naar ongewone locaties?
Dan is Golf & Hotel Henri-Chapelle perfect voor u. Een oase van rust in een prachtige omgeving. Geniet van het adembenemende uitzicht op de heuvels van de Eiffel en de Ardennen.

De provincie Luik is dankzij haar ideale ligging en TGV-station voor het bedrijfsleven een bijzondere bestemming. Diversiteit gaat hier samen met toegankelijkheid en gezelligheid. Bent u op zoek naar bijzondere activiteiten, een origineel kader of ongewone locaties? Neem dan contact op met de medewerkers van het Conventiebureau Liège-Spa Businessland!

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Congresbureau in Luik – Luik Conventiebureau

Shares

You May Also Like

Choose a unique location for your meetings

Oostende is the ideal place to host meetings. The unique setting is just a ...

@Hallehof – Seminar@home

Prachtig gerenoveerd kasteel op een schitterend domein. Uw meeting wordt gegarandeerd naar een hoger ...

Veldeman bouwt impressionant tentendorp voor WK Jumping

In september vormde het domein Zangersheide het decor voor het WK jumping voor jonge ...

Informele netwerkdrink voor eventsector Bien Venue in Interactive Hub

Sinds een aantal jaar wordt regelmatig de gratis informele drink voor de eventsector ‘Bien ...

2018 werd gevierd door DELA in Docks Dome

Het jaarlijkse personeelsfeest van DELA vond plaats bij DOCKS DOME. Voor het 80-jarige jubileum ...

Lucky Events neemt Casino Las Vegas over

Geert Watty is reeds lange tijd actief in de evenementensector. Twaalf jaar geleden nam ...