De Serre – Antwerpen: de perfecte locatie voor uw eindejaarsevent

Het is weer voorbij die mooie zomer … Wie zong dat alweer? Geen getreur echter, want de ‘cosy’ winterperiode komt er zo aan, een periode om naar uit te kijken met al die personeelsfeesten en eindejaarsevents!

Voor ons is het sowieso een extra speciale zomer geweest. Immers, intussen kunnen we reeds op 1 jaar terugblikken op ‘De Serre 2.0’, nadat we sinds 1 oktober 2018 gestopt zijn met het restaurant om ons 100% te kunnen toeleggen op evenementen.

Zonder meer een fantastisch jaar! Tijdens het afgelopen jaar mochten we dan ook heel wat koppels verwelkomen voor originele huwelijksfeesten. Daarnaast was De Serre tevens het schouwtoneel voor grote en kleine meetings, personeelsfeesten en productlanceringen en ga zo maar door.

Voor wat, hoort wat. Om onze klanten en partners te bedanken voor het vertrouwen dit afgelopen jaar bieden we bij een boeking van een event vanaf nu tot het einde van het jaar met veel plezier een originele winterpunch aan voor al uw gasten.

Bijgevolg wordt iedereen die zijn eindejaarsfeesten bij ons laat doorgaan dit jaar dus éxtra verwend. Vermeld hiervoor even bij uw aanvraag ‘WINTERPUNCH’, dan zorgen wij dat deze gratis mee wordt voorzien in de offerte.

Onze agenda loopt al flink vol, stuur dus snel een mailtje naar info@de-serre.be of bel naar 0471/11.35.63 voor informatie.

Groene eventlocatie in Antwerpen – De Serre

Shares

You May Also Like

Plug-In Hybrid Meetings: a Success for Pentahotel Brussels City Centre

Three months ago, Pentahotel Brussels City Centre launched its Plug-In hybrid meetings and event ...

Eventbureau New Balls Please zorgt voor COVID-veilige sociale verkiezingen bij Lidl

Bij Lidl hebben honderden werknemers veilig hun stem voor de sociale verkiezingen uitgebracht. Dat ...

Skanna Horecapersoneel blijft verbinden binnen en buiten de eigen bedrijfsgrenzen

Wie Selma Rana en Jacob Wouters van Skanna Horecapersoneel volgt op LinkedIn, weet dat ...

Oostende brengt collega’s terug samen

Sinds jaar en dag wordt Oostende gezien als de ideale locatie voor een combinatie ...