De studio in Thon Hotel EU: een nieuwe optie voor uw toekomstige hybrid vergaderingen

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Omdat het einde van het jaar de tijd is voor nieuwe wensen en hoop, denken ze bij Thon hotels aan 2021 en alle aankomende nieuwigheden. Dit jaar zijn hun kerstwensen voor hun klanten!

Ze zijn er meer dan klaar voor om hen opnieuw te ontvangen en kleur aan hun dag toe te voegen. Omdat de gezondheid en veiligheid van de klant hun hoogste prioriteit is, bouwen ze vandaag aan de toekomst van hun evenementen.

Om de beste ervaring mogelijk te bieden, hebben ze nagedacht over een nieuwe organisatie van de evenementen, passend binnen de huidige noden en limieten. Het belangrijkste is dat ze de klant kunnen helpen en begeleiden om de beste hybride vergaderingen te organiseren. Daarom hebben ze een studio in Thon Hotel EU opgezet om alle toekomstige virtuele en hybride evenementen te voorzien.

Thon Hotel EU is er meer dan klaar voor om dit soort vergaderingen te verwelkomen in deze vaste studio. Het is een enorm voordeel om de hele uitrusting klaar te hebben staan. Klanten zijn altijd welkom om een kijkje te komen nemen en het gemakkelijk om een evenement te organiseren. Er zijn twee set-ups voorgesteld (meerdere mogelijk op aanvraag) als volgt: een formele set-up en een “talk-show” set-up met LED uplighters, digitale speakers en een gekleurde achtergrond.

Natuurlijk hebben ze ook verschillende pakketten gecreëerd met verschillende audio en video opties omdat elke klant uniek en elk evenement verschillend is. Er zal altijd een technicien ter plaatse aanwezig zijn om technische problemen te vermijden en het event team is altijd beschikbaar om details en informatie te sturen om te presenteren op D-day.

Ze weten dat vandaag volgens de huidige maatregelen hun sector flexibel, open voor technologie en altijd beschikbaar moet zijn. Dat is de reden waarom deze studio aangepast kan worden naar een live publiek of enkel een virtueel evenement.

Als u meer informatie nodig heeft, contacteer conference@thonhotels.be of +32 2 700 78 78

Seminariezalen huren Brussel – Thon Hotel EU

Shares

You May Also Like

Creationz: 5 years

Creationz, het event agency van eventpioniers Bart De Vos en Sabine Scheirs, draait al ...

Les Sorbiers, parel van de Haute-Meuse!

Al eens overwogen om uw volgende seminarie op een landgoed aan de oever van ...

Yalo Hotel: De ‘vree wijze’ nieuwe speler van de Gentse hotelscène

Op de hoek van de hippe Brabantdam met het François Laurentplein opent binnenkort het ...

Meet in Wallonia Day – 7 oktober

Wallonië-België Toerisme organiseert op 7 oktober de tweede editie van de ‘Meet in Wallonia ...

Total-e, een totaalleverancier voor evenementen
met een unieke combinatie van diensten en materialen