De studio in Thon Hotel EU: een nieuwe optie voor uw toekomstige hybrid vergaderingen

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Omdat het einde van het jaar de tijd is voor nieuwe wensen en hoop, denken ze bij Thon hotels aan 2021 en alle aankomende nieuwigheden. Dit jaar zijn hun kerstwensen voor hun klanten!

Ze zijn er meer dan klaar voor om hen opnieuw te ontvangen en kleur aan hun dag toe te voegen. Omdat de gezondheid en veiligheid van de klant hun hoogste prioriteit is, bouwen ze vandaag aan de toekomst van hun evenementen.

Om de beste ervaring mogelijk te bieden, hebben ze nagedacht over een nieuwe organisatie van de evenementen, passend binnen de huidige noden en limieten. Het belangrijkste is dat ze de klant kunnen helpen en begeleiden om de beste hybride vergaderingen te organiseren. Daarom hebben ze een studio in Thon Hotel EU opgezet om alle toekomstige virtuele en hybride evenementen te voorzien.

Thon Hotel EU is er meer dan klaar voor om dit soort vergaderingen te verwelkomen in deze vaste studio. Het is een enorm voordeel om de hele uitrusting klaar te hebben staan. Klanten zijn altijd welkom om een kijkje te komen nemen en het gemakkelijk om een evenement te organiseren. Er zijn twee set-ups voorgesteld (meerdere mogelijk op aanvraag) als volgt: een formele set-up en een “talk-show” set-up met LED uplighters, digitale speakers en een gekleurde achtergrond.

Natuurlijk hebben ze ook verschillende pakketten gecreëerd met verschillende audio en video opties omdat elke klant uniek en elk evenement verschillend is. Er zal altijd een technicien ter plaatse aanwezig zijn om technische problemen te vermijden en het event team is altijd beschikbaar om details en informatie te sturen om te presenteren op D-day.

Ze weten dat vandaag volgens de huidige maatregelen hun sector flexibel, open voor technologie en altijd beschikbaar moet zijn. Dat is de reden waarom deze studio aangepast kan worden naar een live publiek of enkel een virtueel evenement.

Als u meer informatie nodig heeft, contacteer conference@thonhotels.be of +32 2 700 78 78

Seminariezalen huren Brussel – Thon Hotel EU

Shares

You May Also Like

Ecco La Luna lanceert een nieuw learning & development programma voor teams

Met ‘Naturing Teams’ lanceert Ecco La Luna een nieuw learning & development programma voor teams. Dit helpt bedrijven ...

Gloednieuwe Online Streaming studio in Quartier Papier

Big news! Vanaf nu trekt Quartier Papier in Zaventem ook de digitale kaart. De ...

Uniglobe Robins Travel gaat voor duurzaam reizen

2020 deed mensen meer dan ooit nadenken over het leven, gezondheid, de wereld en ...

Wat is een virtueel of hybride evenement? – BluePoint Meet. Work.Tech.

Technologische en social media upgrades hebben de deur geopend naar nieuwe manieren om online ...

Nieuwe rubriek ‘Corona-proof Events’

Hier lees je alles over hybride en virtuele events.
Kortom, het digitale aanbod in onze sector.