De zomer van 2020 wordt die van de #staycation !

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Zet je merk in de kijker met destrandzeilen en andere producten van Visix

Het wordt geen zomer als alle andere, dat staat vast. Dat betekent evenwel niet dat het een saaie vakantie wordt. Wel integendeel! Staycation – vakantie vieren in eigen land – wordt dé trend en dat betekent dat je je merk in de kijker kan zetten bij een relevante – want lokale – doelgroep die openstaat voor jouw creatieve boodschap. In een ontspannen én veilige sfeer. Want met de personaliseerbare strandzeilen van Visix kan je én sfeer brengen én de regels rond social distancing op een laagdrempelige manier in de praktijk omzetten.

De beach bars en zomerbars schoten de voorbije jaren overal te lande als paddenstoelen uit de grond. Een trend die dit jaar – onder invloed van de Covid19-crisis – voor veel mensen een welgekomen uitweg biedt: de bars bevinden zich in openlucht en bieden heel wat mogelijkheden om de social distancing-maatregelen na te leven. Zonder dat bezoekers het gevoel krijgen opgesloten te zitten of beperkt te worden in hun bewegingsvrijheid.

Extra sfeer en veiligheid
Met personaliseerbare strandzeilen van Visix breng je extra sfeer in je strand- of zomerbar en kan je je gasten verwelkomen met een persoonlijke boodschap. Of je kan de zomerse sfeerbeelden afwisselen met duidelijke instructies voor een optimale veiligheid. De extra beschutting tegen de wind is mooi meegenomen. Bovendien kan je met de strandzeilen je stuk strand of openluchtbar compartimenteren, zodat iedereen in zijn eigen ‘bubbel’ kan plaatsnemen.

All the way!
Om het strandgevoel in je zomerbar helemaal compleet te maken – zowel aan zee als in het binnenland – hoef je je trouwens niet te beperken tot de strandzeilen. Met onze strandstoelenzitzakkententenbeachvlaggenparasols… creëer je in een mum van tijd een supergezellige openluchtruimte, helemaal in de kleuren en de huisstijl van jouw merk, gemeente of organisatie.

Weg, lelijke muur!
Is er een lelijke muur of een technische ruimte die de zomersfeer langs je zwembad of zomerbar verbrodt?  Met een fotoprint op zeildoek, camoufleer je niet alleen muren of minder mooie plekjes, je laat de ruimte ook groter lijken. Een ruimtelijk gevoel dat de ontspannen sfeer bevordert en dat je gasten zeker weten te appreciëren.

Ontdek al de oplossingen op maat: Contacteer Visix telefonisch: 051 23 88 10 of via info@visix.be

Verkoop van promotiemateriaal voor Beurzen, Winkelpunten en evenementen – Visix Brand Shiners

Shares

You May Also Like

Een nieuwe buitenruimte in bij Quartier Latin!

Het Quartier Latin, hotel-restaurant-spa & seminariecentrum verwelkomt u in zijn gloednieuwe buitenruimte. Een groene ...

Vergaderen in de natuur – Entre Deux Côtes & Colonie 7

Door de corona heeft brasserie Colonie 7 samen met cateraar Entre Deux Côtes een ...

Vanaf 1 Juli: 70 years Porsche 356… in the spotlight

De allereerste Porsche, de 356, viert zijn 70-jarige bestaanin Autoworld deze zomer. Samen met ...

Teambuilding maar dan online door Weventures – Luik-Spa Businessland

Ook al vragen veel bedrijven hun werknemers om voorlopig thuis te blijven werken, dit ...

Verwen collega’s en zakenrelaties met een etentje in Michelles Pub & Brasserie in Izegem!

Het Bierkasteel verwelkomt je in het gloednieuwe concept Michelles Pub & Brasserie! Combineer jouw ...