Den Berg brengt élk event op smaak met zijn inhouse catering

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

De liefde van uw gasten gaat door de maag. Geen geslaagd event dus zonder een goede catering. Maar waar de ene gelegenheid vraagt om een royaal zevengangenmenu, snakt de andere om een kraakverse broodjeslunch. Daarom staat er bij Den Berg een flexibel inhouse catering-team klaar: hoe uitgebreid of hoe bescheiden ook, ze brengen élk event op smaak met de gepaste formule.

“Jaarlijks zwaaien we de deuren van onze eventhal open voor meerdere evenementen – van nieuwjaarsrecepties, over productlanceringen, tot meerdaagse congressen”, vertelt Ward Van Sighem, General Manager van Den Berg. “Waar de ene keer 50 couverts klaargezet moeten worden, schuiven de andere keer 450 hongerigen aan tafel. Soms is dan weer een broodjeslunch of een koffiebreak voldoende. Belangrijk dus dat onze keuken zich kan afstemmen op alle wensen.”

Voor elk event iets op het menu
Om in te spelen op alle culinaire vragen – van klein tot groot – versterkte Den Berg zijn inhouse catering-team. “We trokken een ervaren maître en chefkok aan die, op basis van hun jarenlange ervaring in gastronomische catering en foodservice, het menu moeiteloos op het event afstemmen”, vervolgt Van Sighem. “We beseffen heel goed dat niet elke organisator dezelfde wensen heeft, waar de ene alle toeters en bellen wil boven halen, wil de andere het net bescheiden houden. Maar dat betekent niet dat die laatste hoeft in te boeten op kwaliteit. Integendeel,we willen onze toplocatie net openstellen voor alle doelgroepen en gelegenheden. We puzzelen dan ook graag de juiste formule in elkaar.”

Aangename service en prijs
Omdat Den Berg werkt met zijn eigen vaste keukenteam slaagt het er ook in om de prijzen te drukken. “Met een inhouse team vermijden we logistieke overheadkosten, wat zich vertaalt in een aangename prijs. Tegelijk verzekeren we onze gasten ook van een vlekkeloze service, want onze teamleden dragen één voor één het gastvrije, klantgerichte dna van Den Berg uit. Kortom, met ons versterkte inhouse catering-team voelen nog meer events zich helemaal thuis op onze onvergetelijke locatie.”

Conferentielocatie Londerzeel – Den Berg

Shares

You May Also Like

Domaine de Rymska: een must visit venue!

Domaine de Rymska … Ik bezocht deze toplocatie voor de tweede keer en ik ...

De Grot van Han, met haar nieuwe spektakel Origin by Luc Petit, verkozen tot "World Best Event Location"!

Tijdens de finale van de BEA, World Best Event Awards, in Milaan op zaterdag 29 november werd de ...

The Oval Office verkozen tot Best World Event Agency

1 Grand Prix, 3 Gold Awards, 1 Bronze Award, 1 Special Award Vrijdagavond is ...

New Balls Please creëert een handige tool: Live Strategy Roadmap

New Balls Please verzamelt haar live strategy expertise in een roadmap. De ervaring en ...

3Square Events heeft het één en ander te melden

Na de opening van 3Square Zwijnaarde, 7 jaar geleden, en de uitbating van de ...

fielddrive lanceert een snelle en eenvoudige oplossing voor het printen van uw event badges

Met deze oplossing kan je voortaan zelf de deelnemers registratie verzorgen en badges ter ...