Derde Butcher’s Store uit de startblokken op Antwerpse Zuid – Butcher’s Store Antwerp City South by De Laet & Van Haver

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

De nieuwe Butcher’s Store Antwerp City South heeft de deuren geopend in de Museumstraat op het Antwerpse Zuid. Na de Butcher’s Store in Hove en die in de Antwerp City Brewery, wordt dit de derde Butcher’s Store van De Laet & Van Haver. “We spelen helemaal in op de identiteit van ’t Zuid en garanderen hier alle vleesliefhebbers een uitzonderlijke en pure smaakbeleving”, klinkt het bij het team van Luc De Laet en Peggy Van Haver.

Het ambacht van slager terug naar de essentie brengen, blijft de missie waar De Laet & Van Haver meer dan ooit op inzet. Luc De Laet: “We trekken die lijn volledig door op de nieuwe locatie. De passie voor vlees zit in ons bloed. Daarom lukt het ons om elke vleesliefhebber zo’n uitzonderlijke en pure smaakbeleving te garanderen. De derde Butcher’s Store op het Antwerpse Zuid is zoveel meer dan even naar de slagerij om de hoek gaan. We verleiden op een inspirerende plek met een uitgebreid aanbod aan verfijnde ambachtelijke charcuterie van de Butcher’s Craft, dry aged rundvlees, varkensvlees, gevogelte, bereide maaltijden…”

“De focus ligt op liefst 16 Europese excellente runderrassen, zorgvuldig uitgekozen en steeds met een uniek verhaal. Net als in de andere Butcher’s Stores doen we dit allemaal op een goedlachse manier en met een flinke dosis rock-’n-roll. Natuurlijk gaan we steeds op zoek naar nieuwe ontdekkingen die we dan met veel plezier zullen delen. En we introduceren in de winkel ook Kaasaffineurs Van Tricht, onze buren bij brouwerij De Koninck waar we al jaren mee samenwerken. De experts bij Van Tricht selecteerden speciaal voor Butcher’s Store een mooi assortiment kwaliteitsvolle kazen; een heerlijke aanvulling op ons aanbod met vlees.”

Het plan om op ’t Antwerpse Zuid te landen, was al langer een ambitie van de groep. “Maar het aanbod van De Koninck, om in de Antwerp City Brewery een zaak te openen, kwam er eerst tussen. Drie jaar later zie ik hier nog steeds een bijzondere opportuniteit voor een kwaliteitsslager zoals wij”, zegt Luc De Laet, “er zijn hier amper beenhouwerijen te vinden. Wij brengen onze bewuste en ongekende smaakbeleving graag steeds zo dicht mogelijk bij elke Antwerpenaar. Dit is een levendige buurt, in volle ontwikkeling met Nieuw Zuid, waar consumenten echt nog op zoek gaan naar een bepaalde ‘experience’. Geheel op het ritme van dit stadsgedeelte – met latere openingsmomenten dus – zal de Butcher’s Store Antwerp City South hen mee op verkenning nemen in onze ambachtelijke wereld van puurheid en kwaliteit.”  

Over De Laet & Van Haver

De rode draad binnen de groep De Laet & Van Haver is authenticiteit en vakmanschap. Vandaag biedt de groep onderdak aan The Original Butcher’s Store by De Laet & Van Haver met restaurant Butcher’s Dining in Hove, de tweede Store met Butcher’s Cave in de Antwerpse brouwerij van De Koninck, een partnership in het nieuwe restaurant Maven, Lazy Jack op het Eilandje én er is de groothandel, Butcher’s Craft, in Aartselaar. De ambitie van Luc De Laet en zijn crew – momenteel goed voor zo’n 80 werknemers – reikt hoog en bestaat er op termijn in om op zoveel mogelijk plaatsen in Vlaanderen een Butcher’s Store te openen. Wordt vervolgd.

Shares

You May Also Like

Domaine La Butte aux Bois blijft ten dienste van zijn gasten

Vrijdagavond werden nieuwe coronamaatregelen afgekondigd. Eén van de meest opvallende voorschriften is de sluiting ...

De twee gezichten van COVID-19

De horeca gaat op slot. Voor de tweede keer in 2020. Vier weken lang. ...

De oneerlijkheid van de coronacrisis

Allemaal samen. Dat is de enige manier om het virus klein te krijgen. En ...

The Oval Office ontketent een evolutie

Full-service communicatiebureau dat ‘real-life experiences’ centraal stelt The Oval Office ontpopt zich tot een volwaardig ...

Dino’s veroveren Technopolis!

Tijdelijke expo Dinopolis belooft extra bezoekers aan te trekken Dinopolis is open! Technopolis de poorten ...