Dinner with the Queen 2021

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Het culinaire belevingsevent van 2021

Eventplanner Gilles De Backer (UTOPIA Events) & Topchef Lieven Lootens (’t Aards paradijs) verrassen alweer met tal van extra belevings ervaringen

Reeds voor het derde jaar op rij is “Dinner with the Queen” een uniek culinair avontuur, waarbij het belang van de koninginnenbij & haar werkers centraal staat of hoe klimaatsensibilisatie ook op een uiterst positieve manier kan ervaren worden.”

2020 was een jaar met de gekende beperkingen, maar ze hebben vorige zomer gedurende de maand juli 900 gasten mogen ontvangen in een aangepaste coronaveilige setting.

 Terwijl we met z’n allen de bijen wouden redden, hebben zij ons van totale opsluiting gered vermeld Gilles! Dankzij deze deelname hebben we onze belofte kunnen waarmaken om in samenwerking met “Go Forest (zusterorganisatie van CO2 logic) in 2021, 850 bij vriendelijke bomen in Peru te laten planten. Op die manier compenseren we de Co2 uitstoot van ons event vermelden Lieven en Gilles.  

Sarah Parent CEO GOFOREST: Wij planten bomen daar waar ze de grootste impact hebben. Bossen remmen de klimaatverandering af en vormen het belangrijkste reservoir voor biodiversiteit. Helaas is ontbossing vandaag een van de grootste bedreigingen die weegt op onze planeet.Go Forest wil de natuur herstellen door het planten van de juiste boomsoorten in gebieden waar ze de meest positieve gevolgen hebben voor de biodiversiteit, CO2-opslag, tewerkstelling, levensonderhoud en plaatselijke economieën. Go Forest doet niet enkel aan bebossing, maar ook aan het actief voorkomen van bomenkap en het herstellen van de bodem via de regeneratieve landbouw. In het eerste jonge levensjaar van de boompjes, heb je er 25 nodig per ton CO2, dus hebben we met 850 bomen van Dinner with the Queen 34 ton COgecompenseerd. Heel mooi, wetende dat de boompjes de komende jaren groeien en dus nog meer CO2 gaan capteren.

Gilles & Lieven veranderen niks aan de basis, maar de beleving en het culinaire blijft evolueren

Aan de basisformule verandert er niks, maar de beleving, het culinaire & het samenbrengen van mensen staat zoals de voorbije jaren steeds centraal. Dit jaar zal de 200m2 grote tent met terras nog gezelliger en polyvalent ingericht  worden, dit alles COVID-safe met alle comfort en familiaal gevoel. Dit van 1 juni tot 31 augustus B2C en voor bedrijven van 20 juni tot 30juni en van 1 september tot 15 september 2021

Brouwerij Vansteenberge met brouwer Jef Versele gaat voor een top partnership en bierpairing 

Brouwerij Van Steenberge, 6e generatie brouwerij, gespecialiseerd in bieren van hoge gisting met nagisting, is trots te mogen meedelen partner te zijn van ‘dinner with the queen’ vermeld Jef Versele ons De reden waarom we er niet over twijfelden om mee onze schouders onder het inititatief ‘dinner with the queen’ te zetten is tweeledig.  Enerzijds zetten we als brouwerij, bekend om ons breed assortiment van hoogkwalitatieve speciaalbieren, graag in op beleving. Dinner with the queen biedt een culinaire ervaring in een uniek kader, waarbij wij de kans krijgen om te tonen dat onze bieren met gevarieerd smakenpalet perfect samengaan met fijne gerechten, en dus een waardig alternatief zijn voor wijnen.  Zo combineert Fourchette uitstekend met frisse visgerechten, en gaat Gulden Draak heel goed samen met gegrild rood vlees, of een dessert met chocolade en rode vruchten.Daarnaast spreekt ook het duurzame aspect ons aan.  Voor de productie van onze bieren gebruiken we enkel natuurlijke grondstoffen waaronder gerst en hop.  Ook wij hebben al meermaals ondervonden dat de oogst enorm onderhevig is aan veranderende klimatologische omstandigheden.  We dragen graag ons steentje bij aan dit duurzaam project. Duurzaam ondernemen in verschillende vormen is uiteraard iets wat ook ons dagelijks bezighoudt.

Lieven Lootens – ’t Aards Paradijs

Dat Lieven Lootens ons dit jaar opnieuw zal verrassen staat buiten kijf en gezien hij enkel met producten van het moment werkt slagen we er niet echt in nu al iets te weten te komen, of toch, we gaan nog meer opzoek naar het aardse en bloemen zullen hier alweer dagelijk vers verwerkt worden. Als ambassadeur Nord Sea chef zal er zoals vorig jaar zeker ook een pareltje uit onze zee in de 5 gangen menu zitten.

Dinner with the Queen en TORTIGA, beleving ten top!

Staycation zal ook in 2021 nog hip zijn met de TORTIGA CABIN. Dit jaar kan 1 koppel per avond in de Luxe Tortiga overnachten. Een overnachting in een exclusieve setting met zicht op de bloemenweide en bioplukweide. Geen veldbed maar een echt bed en ingericht salon en wie weet een flesje bubbels op bestelling….

By-out: Totaalervaring inclusief 5 gangen-menu en dranken a volonté 155€ excl BTW

Reservaties via : productie@dinnerwiththequeen.be

https://www.dinnerwiththequeen.be/

Shares

You May Also Like

OneZero, je eigen tv kanaal om met je collega’s te connecteren

Zoek de connectie Een team ondernemers start een nieuw productiehuis, OneZero, om medewerkers opnieuw ...

TOPCHEF DAVID MARTIN (LA PAIX 2*) TWEE JAAR EXCLUSIEF BIJ GOURMET INVENT

Tweesterrenchef David Martin tekent voor twee jaar exclusief bij topcateraar Gourmet Invent. De topchef ...

16 jaar ondernemen, waarvan de laatste 8 jaar in de Champions League…

Eventonline bestaat 16 jaar vandaag, wanneer ik terugkijk naar hoe het allemaal begonnen is, ...

Nieuwe rubriek ‘Corona-proof Events’

Hier lees je alles over hybride en virtuele events.
Kortom, het digitale aanbod in onze sector.