"Dinner with the Queen", een bij-zonder verhaal !

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Het Dinner with the Queen bos blijft groeien: Op naar 2.000 bomen
(en evenveel tevreden klanten)

Heerlijk! Elke euro waard! Top Ervaring! Een échte beleving! Zalig! Zinderend! Juichende zintuigen. Fantastisch evenement.

Even scrollen door onze recensie-pagina op Resengo doet ons glimmen van trots. Dinner With The Queen is over halfweg en wij blikken even gelukkig terug als onze klanten.  Ons dinner with The Queen bos in Peru in samenwerking met Go Forest  dikt aan. Voor elke klant planten we één boom. Volgende jaar gaat nummer 2.000 van de editie 2021de grond in.

Klimaatneutraal. Het is hét woord van de laatste jaren. Op veel plekken een ambitie. Bij Dinner With The Queen is het een feit. Gilles De Backer (29) van Utopia Events droomde vijf jaar geleden niet van zomaar een pop-up. Hij wilde een ecologische boodschap vertellen. Iets doén ook voor onze wereld. Met chef Lievens Lootens van ’t Aards Paradijs in Merendree en Naturell in Gent vond hij de ideale partner. Met plukboerderij Pur Fruit in Oeselgem de ideale locatie. Het project gaven ze samen vorm: Een belevingswandeling tussen de besjes en de bijtjes. Een diner van een chef die het liefst kookt met wat hij zelf plukt, het liefst dicht bij huis.

Dinner With The Queen warmde op in 2019, moest creatief zijn door covid-19 in 2020, en staat er helemaal in 2020. Bijna 2.000 boekten intussen een plek. Ze leerden van Boer Bart waarom frambozen en bramen helemaal geen pesticiden hoeven, van de imker leerden ze het échte verhaal van de bloemetjes en de bijtjes kennen en door Lieven en zijn team werden ze verwend aan tafel. Een heerlijke rit langs het veld en de zee. Met drie rode draden. Steeds van op de barbecue, steeds met bloemen en steeds verrassend. De bloemen die we daarna van de klanten terug krijgen op de recensiepagina’s smaken zo zoet als de honing uit onze bijenkasten.

Al onze klanten bouwen samen een bos aan in Peru. Dit jaar zijn dat er bijna 2.000, met die van vorig jaar erbij staan er bijna 3.000 bomen in ons bijenbos. Het is onze manier om iets te terug te doen voor deze wereld. Door bomen te planten, compenseren we de (lage) CO2-uitstoot die we veroorzaken door het evenement. En niet enkel Dinner With The Queen is klimaatneutraal. Gilles De Backer heeft de ambitie om met Utopia Events enkel klimaatneutrale evenementen te organiseren en dat ism met zijn klanten.

Gilles, Bart, Lieven en zijn hele team beginnen aan de laatste weken van #editie3. In september komen nog een pak bedrijven langs. Wie snel is kan nog een dubbel slaan: genieten én tegelijk samen met ons onze ecologische voetstap verkleinen.

Shares

You May Also Like

Naar dancefeest Thé Dansant met collega's!

Thé Dansant organiseert al 12 jaar lang elektronische muziekfeesten in openlucht op unieke locaties ...

Les Lacs de l'Eau d'Heure, de bestemming die een hit is voor een groen uitje!

Een groen en absoluut exotisch kader, seminariezalen aan de rand van het meer en ...

Ontdekkingsdag 8 oktober 2021

Corona houdt ons al anderhalf jaar in de greep. Nu telewerken niet meer verplicht ...

Pop-up Team-buildings at Holiday Inn Brussels airport
In collaboration with Event Masters

Where: Holiday Inn Brussels Airport
When: September & October 2021