Dolce by Wyndham La Hulpe Brussels ondersteunt de Belgische cultuursector door artiesten de kans te geven op het podium van de zaal te verschijnen

Op die manier kunnen bedrijven hun eindejaars personeelsevenement exclusief via streaming aanbieden aan hun medewerkers en zakenpartners ter gelegenheid van de feesten.

Dit prachtige initiatief is bedoeld om de cultuursector te promoten. Tegelijkertijd is dit een leuk en origineel idee om iedereen te bedanken die heeft bijgedragen aan de continuïteit en het succes van het bedrijf tijdens dit speciale jaar.

Vandaag de dag is solidariteit geen loze kreet, maar heeft het zijn volle betekenis gekregen. Het uit zich in de vorm van initiatieven uit verschillende hoeken, die tot doel hebben sectoren te ondersteunen en die bijzonder hebben geleden onder de pandemie. Voor velen betekent dit een vaste verbintenis, hier tot uitdrukking gebracht door een innovatief concept.

Tijdens dit jaar 2020 hebben de bedrijven en de mensen die er deel van uitmaken een ongekende veerkracht moeten tonen. Om hun dankbaarheid uit te drukken, zoeken bedrijven naar alternatieven voor het traditionele kerstdiner -ondoenlijk dit jaar- die de kans bieden om feestelijke vreugde uit te stralen en tegelijkertijd de volksgezondheid te respecteren en anderen te helpen.

Dolce by Wyndham La Hulpe Brussels 4* hotel beschikt over de expertise in het organiseren van vergaderingen en bedrijfsevenementen, en samen met het gespecialiseerde audiovisuele productiebedrijf GSF Events en een selectie van Belgische artiesten hebben ze hun talenten en middelen gebundeld om bedrijven en verenigingen een catalogus van liveshows en voorstellingen aan te bieden die live kunnen worden gestreamd naar medewerkers of leden.

Zo zal Dolce by Wyndham La Hulpe Brussels het podium van zijn 500 zitplaatsen tellende zaal ter beschikking stellen aan artiesten die voor het grootste deel hebben deelgenomen aan het openlucht zomerfestival “Il est temps d’en rire”. Deze voorstelling werd gesponsord door grote figuren uit de komediewereld en had tot doel de mensen te laten lachen en de cultuur te doen herleven in deze vreemde tijden.

Van haar kant is GSF Events de uitdaging aangegaan door een scenografie voor te stellen waarbij de kijker wordt ondergedompeld in het publiek.

De deelnemende entertainers zijn ofwel Belgisch ofwel woonachtig in België. Hun show is al vele malen met succes opgevoerd. Bedrijven kunnen kiezen tussen toneelstukken, familieshows of stand-up comedy in het Frans, in het Nederlands of zelfs in mime, samen met concerten of een banketbakkersworkshops met de chef patissier van Dolce. Aangezien dit een live show is, wordt het publiek via een streaming platform met elkaar verbonden om een moment van artistiek samenzijn te beleven, waardoor ondanks de afstand een gevoel van samenhorigheid ontstaat. Na afloop van de voorstelling kunnen de toeschouwers hun indrukken onderling en met de performers delen, want zonder hen te hebben horen lachen, is deze feedback voor de performers essentieel.

Om het artistieke menu te begeleiden, stelt Dolce by Wyndham La Hulpe Brussels zijn thematisch aperitief voor, dat thuis wordt afgeleverd, zodat de gasten nog meer kunnen genieten van het moment.
De plantenwereld heeft ons geleerd dat wederzijdse hulp en communicatie het weefsel vormen van een bloeiend ecosysteem. Dit drietalig initiatief biedt bedrijven de kans om op een sociaal en economisch verantwoorde manier te handelen, hetgeen een inspiratie vormt voor hun werknemers.

Als alternatief en voor bedrijven die een individuele revitaliserende ervaring willen aanbieden, stelt het hotel zijn Gift Boxes met natuurlijke producten uit het Cinq Mondes gamma of Gift Invitations voor om te genieten van een speciaal moment zodra de gezondheidstoestand het toelaat:

 • Eén-op-één diner voor het plezier van harten en smaakpapillen
 • Een behandelingsritueel om uit de Cinq Mondes Spa te kiezen, dat welzijncombineert met een ontspannend uitje
 • Een verblijf om in contact te komen met de natuur en eindeloze inspiratie op te doenCadeau-uitnodigingen zijn na afloop van de lockdown nog een jaar geldig.

Cadeau-uitnodigingen zijn na afloop van de lockdown nog een jaar geldig.

Informatie en reserveringen: rfp@dolcelahulpe.com DOLCELAHULPE.COM

Samenvatting van de beschikbare shows:

Muzikale shows

• The Planes

De oorlogsmachine. Vijf muzikanten, een ultra-professioneel podiumbeheer en een ervaring direct van de grootste podia en festivals in België. Ook beschikbaar als soloact met Gwenn Nicolay of als duo, Two Dots.

• Arcofalls

Arcofalls is een duo dat originele composities aanbiedt met een pop-folk sfeer. Een eenvoudige combinatie van piano, gitaar en twee stemmen die hun harmonieën mengen om een moment van ontsnapping, zachtheid en goed humeur te kunnen bieden.

Andere Shows (niet-uitputtende lijst):

 • Ik zit hier
  Een wakkere woordarme woorstelling woor de wallerkleinstenKlimmen, klauteren, lopen en hinkelen Zwaaien, werpen, trekken en duwen, Roepen, dansen, zingen.
  Tellen, meten, vergelijken.Springen, glunderen, juichen.
 • Hans en Grietje – de deurenkomedieNiets is wat het lijkt. Chaos alom. Alles loopt fout voor Hans & Grietje. Vergissingen en misverstanden stapelen zich op in een absurd vreemd bos. Mmmmm, jaaaa, snoep kan zo lekker zijn en Hans en Grietje hebben niet veel nodig om verleid te
  worden. Hoe zou je zelf zijn als je al dagen niets meer te eten kreeg en er opeens zoveel lekkers voor je neus staat? Maar die deur hadden ze beter niet geopend!
 • Belgische Improvisatie Liga
  Improvisatieshow van 60 minuten op maat van de thema’s die de klant stroomopwaartsoplegt. Het team bestaat uit 3 improvisatoren en een pianist.
 • Post
  Van ‘Iedereen beroemd’ naar het theater: Ief Gilis levert brieven aan huis. POST! is een verhaal over de koers, Italië en de schoonheid van brieven.
 • Tweetalig Frans/Nederlands stand-up
  Verschillende Belgische komieken uit verschillende gemeenschappen gaan om de beurt in op een onderwerp dat ze samen zullen kiezen. De komieken treden op in hun moedertaal. Een tweetalige ceremoniemeester presenteert de voorstelling, en komt tussen elke stuk weer het podium op.
 • Les envies sauvages
  Toneelstuk uitgevoerd in het Frans. Een teder maar donker humoristisch act opgevoerd door twee veelbelovende jonge acteurs. Alice en Romain zijn verliefd. In een wanhopige poging om terug te gaan naar de basis gaan ze in een hutje in het hart van het bos wonen. Zal hun zoektocht naar utopie de diepten van het bos doorstaan? Wat als we, om de wereld te overleven, er uit moeten komen?
 • D’office! door Michel Carcan en Othmane Moumen
  Toneelstuk uitgevoerd in het Frans. Twee acteurs, geen rekwisieten, geen script: alleen hun lichaam spreekt! Een indrukwekkende fysieke voorstelling vol humor. Een cartoon op menselijke maat, een 3D-strip zonder bril, gebaseerd op de wereld van het werk.
 • Sous la robe met Nathalie Penning
  One-woman show in het Frans. Als echte advocaat ruilt ze haar toga in voor een hilarische one-woman-show en verrassingen. Ja, het is echt mogelijk om een nobel beroep uit te oefenen en mensen grenzeloos te laten lachen
 • Vous avez dit Broadawy? door Antoine Guillaume
  Toneelstuk uitgevoerd in het Frans. Begeleid op het podium door een fantastische pianist, Antoine zal u versteld doen staan met zijn inzichten in de kunst en de praktijk van het genre. Hij sleept ons backstage naar “Hair”, de geheimen van “Cats”, anekdotes uit “Fame”, gestolen successen en ware meesterwerken…
 • Schoenen
  Toneelstuk uitgevoerd in het Frans. Glitter of hakken, klittenband of veters, grote of kleine voeten, kleurrijk of helemaal modderig, voor Simone en Solange zijn schoenen heilig! Elk paar verdient het om vertroeteld, opgelapt en gepolijst te worden. Alleen al door ze dichtbij te bekijken, ontdekken we dat elke schoen aanleiding kan geven tot een nieuw grappig, absurd, onverwacht of verrukkelijk verhaal. Zonder een woord te zeggen, laten deze twee performers op speelse wijze onze verbeelding de vrije loop
 • Op maat gemaakte stand-up comedy
  Een show met vier Franstalige Belgische komieken die de ene na de andere de microfoon oppakken, ingeleid door een ceremoniemeester. De headliner van de avond zal als laatste op het podium staan. Onder de potentiële headliner-artiesten kunt u zien:

Alex Vizorek, Cécile Djunga, Freddy Tougaux, Martin Charlier, P-E, Manon Lepomme, Bénédicte Philippon, Kody en Zidani

Enkele van de talenten van morgen die we hebben uitgenodigd zijn Carole Matagne, Inno, Jp, Dave Parcoeur, Etienne S, Dena, Denis Richir, Nikoz, Ahmed Boudrouz, Antoine, Donneaux, Sum, Farah, Julie Geller, Florence Mendez en Fanny Ruwet.

Uw meetingplaats in Brussel – Dolce by Wyndham La Hulpe Brussels

Shares

You May Also Like

Ecco La Luna lanceert een nieuw learning & development programma voor teams

Met ‘Naturing Teams’ lanceert Ecco La Luna een nieuw learning & development programma voor teams. Dit helpt bedrijven ...

Uniglobe Robins Travel gaat voor duurzaam reizen

2020 deed mensen meer dan ooit nadenken over het leven, gezondheid, de wereld en ...

Samenvatting hoorzitting commissie voor Economie, werk, sociale economie, wetenschap & innovatie van 14/01/2021

Link: https://www.vlaamsparlement.be/commissies/commissievergaderingen/1460858 Dit is het verhaal van bedrijven die heel graag willen werken. Het ...

Nieuwe rubriek ‘Corona-proof Events’

Hier lees je alles over hybride en virtuele events.
Kortom, het digitale aanbod in onze sector.