Domaine La Butte aux Bois blijft ten dienste van zijn gasten

Post Image
Post Image

Vrijdagavond werden nieuwe coronamaatregelen afgekondigd. Eén van de meest opvallende voorschriften is de sluiting van alle restaurants en cafés voor minimaal vier weken.

”Na de lockdown van het voorjaar is dit een nieuwe harde noot om kraken, maar als directie beseffen we maar al te goed dat er ingrijpende inspanningen moeten geleverd worden om het virus de kop in te drukken”, zegt Yannick Bouts, directeur van Domaine La Butte aux Bois. “Gezondheid gaat voor alles. Toch willen wij in de mate van het mogelijke ten dienste blijven staan van al wie gebruik wil maken van onze accommodatie.”

“Omdat hotels mogen openblijven, kunnen we onze faciliteiten – inclusief wellness en gym – nog steeds aanbieden aan verblijfsgasten. Daardoor kunnen seminaries, meetings, presentaties en events in veilige omstandigheden blijven doorgaan. Wie blijft overnachten, kan ook lunchen of dineren in Le Bistrot en La Source. Uiteraard blijven ook particuliere gasten welkom. Vanzelfsprekend doen wij er alles aan om maximale veiligheid te garanderen. Want nogmaals, alleen door een collectieve inspanning kunnen we die onzichtbare vijand uit de wereld helpen.”

Unieke vergaderlocatie Lanaken – La Butte aux Bois

Shares

You May Also Like

Een varende kerstshowroom: OCEANDIVA en Edelman slaan de handen ineen!

In deze tijden moet je creatief zijn. Gelukkig zit omdenken zowel in het DNA ...

Inzamelactie speelgoed bij AED Studios

Voor de tweede keer organiseren Sandra Peeters en Nathalie Goergen een inzameling van speelgoed ...

Laat ons verenigen, niet verdelen

“We laten elkaar niet los.” Een duidelijke, cruciale boodschap van onze regering bij de ...

Make-over Citadelpark: compacter ICC en multi-inzetbare Floraliënhal

Een mogelijk toekomstbeeld van het ICC met een opengewerkte Floraliënhal (links) en een nieuwe ...