Dominique Jansen, Director Sales en Marketing Radisson Blu Astrid Antwerp ziet centrale ligging van het hotel als één van de belangrijkste pluspunten

Dominique Jansen, Director Sales en Marketing Radisson Blu Astrid Antwerp windt er verder geen doekjes om. Antwerpen profileert zich meer en meer als het centrum waar congressen georganiseerd worden. De Hotels kunnen niet achterblijven. Daarom werd op amper een jaar tijd het Radisson Blu Hotel volledig vernieuwd. Alle kamers, alle vergaderzalen, de receptie en de restaurants. Twee dingen bleven bewaard, de buitengevel en het zicht op het Centraal station.

Dat geeft meteen ook aan dat de ligging als cruciaal wordt beschouwd. In het hart van de stad en naast het Antwerpse congrescentrum, kunnen alle troeven maximaal worden uitgespeeld.  Naast de normale toeristische activiteiten wordt hier toch het meest gemikt op de meetingmarkt, die ontzettend belangrijk is.

Dominique Jansen, Director Sales en Marketing Radisson Blu Astrid Antwerp ziet centrale ligging van het hotel als één van de belangrijkste pluspunten.
Dominique Jansen, Director Sales en Marketing Radisson Blu Astrid Antwerp legt zich met een vernieuwd hotel nog meer toe op de meetingmarkt.
Dominique Jansen, Director Sales en Marketing Radisson Blu Astrid Antwerp vernieuwde het hotel op amper een jaar tijd en springt voluit op de kar van de meetings en congressen in Antwerpen.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Conferentiehotel Antwerpen – Radisson Blu Astrid

 

Shares

You May Also Like

Event Masters wint ‘Incentive Travel Agency of the Year’ – award

Op 16 november 2018 vond de 21ste editie van de TM Travel Awards, georganiseerd ...

Event consultant KonseptS genomineerd voor prestigieuze Internationale Best Event Award

“De ideale gelegenheid om te pleiten voor de verdere professionalisering van onze sector” KonseptS, ...

The Beast komt naar Antwerpen: Boek nu een private event of groepstickets!

The World’s Coolest Inflatable is eindelijk terug in België! The Beast experience maakte reeds ...

Technopolis Events: topcatering voor uw event

Dat Technopolis ondertussen veel meer is dan wetenschap en fun is ondertussen wel geweten. ...

Van der Valk proudly presents…. GARDEN OF SECRETS

When fire meets Ice  When business meets leisure Deze winter komt Van der Valk ...