Easyfairs Belgium lanceert in haar beurshallen “Easy Venue”, een all-in beurs format om bezoekers en exposanten op een veilige en corona-safe manier samen te brengen op de beursvloer

Easyfairs Belgium, dat in ons land jaarlijks zo’n 30 vak- en publieksbeurzen organiseert en dat daarnaast 4 eventlocaties uitbaat in Gent, Antwerpen, Mechelen en Namen lanceert een nieuw beursconcept namelijk “Easy Venue”. Dit kostenefficiënt, tijdbesparend en corona-safe concept biedt beursorganisatoren de kans om zonder veel eigen voorbereiding een veilige beurs te organiseren op een korte(re) termijn.

Als gevolg van de huidige coronacrisis waarbij de afgelopen maanden heel wat beurzen werden geschrapt of uitgesteld en rekening houdend met het feit dat ook volgend jaar nog heel wat beursorganisatoren geen grote risico’s zullen nemen, lanceert Easyfairs een plug en play beursconcept. Tijdens twee periodes in het jaar (1 maand in het voorjaar en 1 maand in het najaar) zal telkens één van de hallen van Flanders Expo, Antwerp Expo, Namur Expo en Nekkerhal Brussels North ingericht worden met een vaste standinfrastructuur, inclusief ruimte voor workshops, seminaries, netwerking en catering.

Er kan gekozen worden voor een Easy Venue Small formule met 55 standen, Easy Venue Medium met 66 standen en Easy Venue Large met 77 standen. En zijn 2 vaste standformaten: 9m2 of 16 m2. Dankzij deze formule kunnen beursorganisatoren op een efficiënte en kostvriendelijke manier in de hallen van Easyfairs terecht: er hoeft geen op- en afbouwtijd voorzien te worden want er is een vaste standinfrastructuur, organisatoren hoeven zelf geen afspraken te maken met standenbouwers, cateraars, etc. want alle infrastructuur en diensten zijn in de all-in prijs inbegrepen.

Met dit concept hoopt Easyfairs organisatoren van tweejaarlijkse beurzen ook de kans te geven om een tussentijds ontmoetingsmoment voor hun community te organiseren en op die manier de economische activiteit binnen hun sector terug te doen heropleven.

Voor meer details over dit concept kan u terecht op de websites van Antwerp Expo, Flanders Expo, Namur Expo en Nekkerhal – Brussels North.

www.antwerpexpo.be/easy-venue/
www.flandersexpo.be/easy-venue/
www.namurexpo.be/organiser/easy-venue/
www.nekkerhalbrusselsnorth.com/organiseer/easy-venue/

Vergadercentrum in Antwerpen – Antwerp Expo

Flanders Expo – Vergaderen in Gent

Vergaderzaal Namen – Namur Expo

Vergaderlocatie in Mechelen – Nekkerhal – Brussels North

 

Shares

You May Also Like

Kogel is door de kerk: AED Studios wordt grootschalig vaccinatiedorp

Na grondig overleg is er een beslissing uit de bus gekomen: de momenteel leegstaande ...

430 eventbedrijven staan klaar voor bouw vaccinatiecentra

Steden en gemeenten kijken naar bedrijven uit de evenementensector om zo snel mogelijk vaccinatiecentra ...

Eerste vaccinatiecentrum van Brussel opent in maart aan Heizel

In maart zal het eerste vaccinatiecentrum in Brussel aan de Heizel de deuren openen. ...

Nekkerhal wordt Mechels vaccinatiecentrum, opbouw begint morgen al

De Mechelse Nekkerhal zal op korte termijn omgevormd worden tot vaccinatiecentrum. Dat heeft het ...

Breaking News: "Corona-proof" rubriek op Mice Magazine

Beste MICE people, De post-Corona periode laat jammer genoeg wat langer op zich wachten ...

Nieuwe rubriek ‘Corona-proof Events’

Hier lees je alles over hybride en virtuele events.
Kortom, het digitale aanbod in onze sector.