Een digitale oplossing voor uw event?

U wil graag opnieuw boodschappen communiceren naar uw doelpubliek? Een product lanceren of een CEO of ander personeelslid in de bloemetjes zetten? U wil graag een online event maar met dezelfde kwaliteit als een offline event? Heeft u misschien al gedacht aan een online teambuilding om uw eigen (en nieuw) personeel een gevoel van verbondenheid te geven in deze tijden?

Event masters laat u zien dat een digitaal event of teambuilding even betekenisvol, creatief en to the point kan zijn als een live event.

Digital solutions for teambuildings

Onboarding teambuildings

Ook in uw bedrijf zullen er ongetwijfeld nieuwe collega’s starten die meteen al van thuis uit moeten werken en dus niet op kantoor ontvangen en begeleid kunnen worden. Niet ideaal als je mensen moet opleiden. Meer zelfs: uit onderzoek blijkt dat werknemers die een goede start en opleiding hadden bij een bedrijf tot wel 69% meer geneigd zijn om langer dan drie jaar bij het bedrijf te werken. Ook de productiviteit en voldoening gaan omhoog bij een positieve start.

Om je nieuwe collega’s die goede start te geven, ontwikkelde Event Masters, in samenwerking met Catalyst,  zogeheten ‘onboarding teambuildings. Gelukkig moeten deze niet onderdoen voor de ‘echte’ beleving, want ze zijn zo ontwikkeld dat er ook hier heel wat potentieel zit om effectief te zijn. Dit onboarding programma is volledig remote en maakt gebruik van gamification. Elementen die aan bod komen zijn onder andere een kennismaking met het verhaal, de cultuur en de waarden van het bedrijf.

Ze kunnen aan de hand van dit programma heel wat bedrijven uit de nood helpen die hun nieuwe werknemers een goede start willen geven.

Geïnteresseerd? Ga te rade bij Event Masters voor meer info.

Remote teambuildings

Online teambuildings kunnen hetzelfde effect hebben als een offline teambuilding. Dat garanderen we je! Wat je ook wil bereiken met je team: er is een online alternatief. Event Masters maakte al heel wat klanten gelukkig met deze remote teambuildings.

Neem eens een kijkje op hun website en maak je keuze uit maar liefst negen activiteiten! Deze werden speciaal ontwikkeld voor online toepassingen en zijn dus niet zomaar afgeleiden van een ‘offline’ teambuilding.

En de kwaliteit die je van hen gewoon bent? Die krijg je er gewoon altijd standaard bij!

Meer weten? Je hebt nu de mogelijkheid om bij Event Masters een gratis demo van een remote teambuilding te boeken. Vraag hier jouw gratis demo aan. 

Digital solutions for live events

Tailormade

Ook voor elke andere live experience is er een digitale oplossing. En neen, het is geen webinar. Event Masters breekt met de klassieke webinar en brengt de boodschap die je als bedrijf wil brengen via een virtuele studio die je helemaal kan (laten) transformeren. Met motion graphics bijvoorbeeld, zoals ze zelf deden in hun eigen tv-show: ‘What’s Up Masters’.

De virtuele studio is de basis. Van daaruit werken ze je event (zoals altijd) uit op maat. Wil je goodiebags of catering laten leveren voor al je deelnemers? Geen probleem. Live interviews of reportages tijdens het event? Allemaal mogelijk. Het is een waar interactieplatform met onder andere polls en Q&A’s.

Deze oplossing is multi-inzetbaar. Geef hen een uitdaging en dan vertaalt Event Masters die naar een gepast (digitaal) creatief event.

“Dankzij onze eerdere samenwerkingen, kwamen we snel uit bij Event Masters. Zij lieten ons kennis maken met de uitgebreide mogelijkheden en innovatieve aanpak, en dit in deze bijzondere tijden.

Een volledig virtuele, interactieve, live meeting die wordt uitgezonden vanuit een echte studio en te bekijken was op een beveiligd webplatform! WAUW, klonk mega! Toch moesten we bekennen dat dit allemaal wat onwennig aanvoelde en we heel vele vragen hadden. Maar dankzij de uiterst professionele begeleiding van Event Masters tijdens dit traject, werden we meer en meer op ons gemak gesteld. Er werd naar onze bekommernissen echt geluisterd, vragen werden beantwoord en voor de moeilijkheden werden oplossingen voorgesteld!

Het resultaat was een wervelende meeting met veel dynamiek, perfect gemodereerd, maar vooral een meeting waarbij onze brands en onze mensen centraal stonden! Het geheel werd afwisselend ondersteund met korte interviews van medewerkers, testimonials, filmpjes, muziek en dit in high-tech omgeving. 

Dat alles zo professioneel en foutloos zou verlopen, hadden we nooit durven dromen. I will spread the word!”

Digital solutions for live events

Hybride congressen

Of volledig virtuele events en congressen de toekomst zullen zijn? Event Masters is overtuigd van niet. Bij congressen is het netwerking gedeelte té belangrijk. Vandaag de dag zien ze meer de mogelijkheden van hybride events, waarbij een deel live is en een deel virtueel. Het live gedeelte, op een covid-proof manier, met netwerkbubbels, gedesinfecteerde zones en individuele cateringpaketten kan dan ondersteund worden met hologram speeches, live streaming sessies en zelfs online votingsystemen. Zeer interactief en waardevol!

In deze video kom je alles te weten over virtuele en hybride congressen!

Evenementbureau Mechelen – Event Masters

Shares

You May Also Like

Eventsector zkt. sterke leider

Vanuit #Soundofsilence vragen we al enkele maanden een duidelijk signaal voor een concrete heropstart. ...

2de editie Smile Safari ditmaal in hartje Brussel

Na het succes van de eerste editie in Tour & Taxis vorig jaar, opende ...

Technopolis is klaar voor een geslaagd anderhalvemeterevent, jij ook?

Een event of meeting organiseren in coronatijden? Het lukt – veilig en wel – ...

Boek je meeting in Oostende & bezoek gratis het James Ensorhuis – 8 x coronaproof teambuilden

Business en Pleasure zijn in Oostende onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ook dit najaar biedt ...

LET'S RECONNECT

De veiligheidsraad heeft de maatregelen voor het organiseren van evenementen ondertussen een beetje versoepeld. ...

Technopolis heeft drie formules voor veilige events

Wist je dat events bij Technopolis altijd kunnen doorgaan? Zo biedt dit huis van ...