Eind februari 2015 opende de nieuwe wellness Boost Body & Mind in Hotel Beveren

De vernieuwde wellness is een mooie aanwinst voor het hotel waar al direct na de opening veel gebruik van wordt gemaakt. Ook voor gasten van buitenaf is de wellness toegankelijk.

Hotel Beveren is gelegen in het hartje van Vlaanderen, middenin een landelijke omgeving en ook vlakbij steden als Antwerpen en Gent. Een goede uitvalbasis dus voor zowel zakenmensen als gasten die een weekendje weg willen om te ontspannen!

“Met de opening van onze nieuwe wellness  kunnen we nu een nog completere beleving aanbieden”, vertelt zaakvoerder Tim van der Valk.

Bij het binnentreden in de wellness ervaar je onmiddellijk een gevoel van complete rust. Natuurlijke materialen zoals hout en steen in combinatie met sfeervolle verlichting, kaarsen en stijlvolle kunstwerken zorgen voor een complete zen-sfeer.

Het wellness gedeelte zelf biedt een Finse sauna, Bio sauna, stoombad, infrarood, voetbaden, scrubzout, belevingsdouche, afkoelgedeelte én zalige relaxruimte met haard.

Vanuit de relaxruimte kijkt u uit op het overdekte zwembad alsook het  terras dat is aangelegd met luxe loungebedden om op zonnige dagen volop te genieten.

Naast de wellness, zwembad en fitness  is er ook een geheel nieuwe beautysalon geopend!

Hier worden diverse gezichts- en wellnessbehandelingen, massages, manicure en pedicure aangeboden. Het merk Germaine de Capuccini levert de topproducten aan, die gebruikt worden om een optimale ervaring te garanderen!

De fitness ruimte beschikt over de allernieuwste trainingstoestellen. Zowel cardio training, krachttraining als functionele training kunnen hier uitgeoefend worden in een sfeervol interieur.
Tim van der Valk: “De naam van de wellness, ‘Boost Body en Mind’, zegt het al: je komt hier om je lichaam en geest een oppepper te geven.

De zakelijke gast kan na een lange werkdag, trainen in de fitness en heerlijk genieten van het overdekt zwembad, maar ook vriendinnen die samen een middagje willen relaxen kunnen hier terecht.”

Hotel Beveren biedt complete wellness arrangementen inclusief overnachting, en in het eigentijds restaurant “de Mangerie” of “OZZO” sushi lounge kan u terecht voor culinaire verwennerij…

Na een verblijf in Hotel Beveren, zal eenieder ontspannen huiswaarts keren!

http://www.hotelbeveren.be/faciliteiten

Shares

You May Also Like

Choose a unique location for your meetings

Oostende is the ideal place to host meetings. The unique setting is just a ...

@Hallehof – Seminar@home

Prachtig gerenoveerd kasteel op een schitterend domein. Uw meeting wordt gegarandeerd naar een hoger ...

Succesvolle muntlegging Blue Rhapsody

De toekomst van de eventbranche is in Nederland. De ultieme varende eventlocatie uit de ...

SkyNooz in Antwerpen, indrukwekkende penthouse voor al uw businesscontacten

Boutique concept – fabuleus uitzicht – persoonlijke service – unieke privéwellness – luxesuite Op ...

Veldeman bouwt impressionant tentendorp voor WK Jumping

In september vormde het domein Zangersheide het decor voor het WK jumping voor jonge ...

Informele netwerkdrink voor eventsector Bien Venue in Interactive Hub

Sinds een aantal jaar wordt regelmatig de gratis informele drink voor de eventsector ‘Bien ...